2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاید اگر دختری فیلم صحنه دار ببینه🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 5385 بازدید | 193 پست
۲۲ ادما باید میل جنسی ی جوری برطرف کنن منطقی باشید اون بچس و کنجکاو این مسائل همه ما این دوره گذروند ...

بهشون اهمیت نده عزیزم

اونوقت ما به عقاید اونا ی آبرو بالا چشمته بگیم ببین چکارا که نمیکنن

شعور به اندازه‌ی کافی به همه نرسیده متاسفانه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

خب ببینه ولی اگه دچار خود ارضایی و عوارض بعدش شد، بچه رو گردن میگیری؟

والا خودارضایی عوارضی نداره خیلی جدی😐 

خب شما راهکار بهتری داری ارائه بده ؟ وگرنع ساده ترین کار اینه بگی نبین خب چیکار کنه جاش؟؟ 

منطقی باشید👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیاستون کاملاااا نادرسته!شما بزرگتری بچتون حق نداره تو کار شما دخالت کنه!ولی شما وظیفته بچتو سالم تر ...

دخالت که نمیتونه بکنه

ولی یکی میتونه چیزی از من رو بره به بچم بگه و این لزوما به این معنا نیست که بچم بعدش بخواد دخالتی در اعمالم بکنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

افسرده چرا؟؟

تا جایی که میدونم، البته از طریق یه سری تحقیق هایی که برای رسیدن به مالک پ .رن هاپ و هدفش متوجه شدم، (فهمیدم یه شخصیت یه. دی صهیونیستیه)اکثر فیلمهای پ. رن برای اینکه هیجانش بالاتر بره، رابطه ی خشن رو به نمایش میزارن، این برای کسی که واسه بار اول داره در موردش میبینه و میشنوه قطعا باعث افسردگی میشه

نباید میگفته **شرهحالا که گفته باید عذرخواهی میکردهبا این حرفش شده بنزین رو آتیش

توزوخدا شما از تاپیک برو و نظری نده معلومه هیچ درکی نداری هیچی اصلا نمیکنی بخونی من چی نوشتم

من میگم دوستشم اروم بهش گفتم این کصشرا چیه میبینی ما با هم صمیمیم راجب هرچیزی با هم حرف میزنیم غریبه نیستیم مشکل اینه که کلی چیزای دیگه توی گوشیش پیدا شده مگه اینجا میتونم قشنگ تر توضیح بدم؟ کلی اسمس های پول در ازای فروش عکس و ویس

اگه ما نمیفهمیدیم خیلی بدتر از اینها میشد نمیدونم چرا شما سعی نمیکنی درک کنی

چه آسیبی میرسونه؟ شما که میدونین بفرمایینتریبون با شماس

والا تریبون خدمت شماست میگم یه مروری بر امضاتون کنین بد نیست،میگه دختر بچه از۱۳سالگی شروع کرده به پو.رن دیدن و احتمالا استمنا و کمکم داره تو سن پایین شروع به ارتباط ج با جنس مخالف میکنه بعد میگین اشکال نداره و بد نیست و عوارضی نیست و امن و امانه؟فقط کودک همسری بده؟دختر ۱۵ساله  بخاطر نا آگاهی و فشار ج با جنس مخالف بره بلا سرش بیاد اشکال نداره؟؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

کدوم‌ کار منو میگید؟ اشتباه بوده

ببین درسته داری میگی خودش داد زده من نزدم ولی به هر حال شما هم اگه اون موقع دیدین باید برای بعد مسافرت تو جایی که خانواده نبودن این حرف رو بهش می گفتی الان به نظرت رابطه ی اون خانواده مثل قبل میشه تاپیک رو قفل کن بیشتر از این به خودت ضرر نرسون

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

بهشون اهمیت نده عزیزماونوقت ما به عقاید اونا ی آبرو بالا چشمته بگیم ببین چکارا که نمیکننشعور به اندا ...

هنوز تو عهد بوق گیر کردن خب ادمیزاد باید میل جنسیش برطرف کنه وقتی نمیتونه ب طور واقعی با ی ادم برطرف کنه شرایطش نیس و نمیشه تو ایران مجبوره بره سمت این فیلما نمیدونم چرا علاقه دارن همه چیو سرکوب کنن خب اونم ادمه نیاز جنسی داره مثل همه ادما باشه منم میدونم ضرر داره خودارضایی ولی چیکار کنه وقتی راهکار بهتری نیس 

واقعا کاش همه درک شما داشتن گلم💜

توزوخدا شما از تاپیک برو و نظری نده معلومه هیچ درکی نداری هیچی اصلا نمیکنی بخونی من چی نوشتممن میگم ...

خب همین رو مودبانه تر نمیتونستی بگی عزیزم؟ مثلا به جای اون لفظ محترمانه تر میگفتی

بعد هم وقتی دیدی اهمیت نمیده پس پست میزنه برای چی ادامه دادی خب که به اینجا کشیده بشه؟؟ ی عذرخواهی میکردی و ی لبخند میزدی و میرفتی

دخالت که نمیتونه بکنهولی یکی میتونه چیزی از من رو بره به بچم بگه و این لزوما به این معنا نیست که بچم ...

راجب اون موضوع فرق داره و حرف شما کاملا صحیح...

ولی اینکه دخترتون تو سن ۱۵ سالگی برای پسری نود بده بعد شما از کجا میخوای بفهمی؟!کسی خیرشو بخواد میاد به خودتون فقط که هر کار لازمه انجام بدین وگرنه دشمنی کنه اصلا نمیگه راه جدیدم نشونش میده ...

تا جایی که میدونم، البته از طریق یه سری تحقیق هایی که برای رسیدن به مالک پ .رن هاپ و هدفش متوجه شدم، ...

افسردگی نمیاره

و اون کتگوری خشن هم یه گرایش خاصیه که نخاطب خودشو داره

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.