شغل درامد مستقل بودن ظاهری و ...و یک عدد شوهری ک داشتن نداشتنش فرقی نداره مامانم ب پوششم گیر میده.خیلی هم ک زورش نرسه و بی تفاوت طی کنم میگه قرصامو نمیخورم چون بد لباس میپوشی.حالا بد من رو اگه ببینید میگید این خانوم مذهبی و موجه.خدایی ادم چی بگه ب مادر پدراا ده بارم گفتم ول کنید اهمیتی نداره این مساله باز ماجرا میکنن دلمم نمیاد بحث کنم باهاشون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرت مسئول زندگی خودشه اینکه تو این سن دراما کویین بازی درمیاره و قرص نمیخوره هم مشکل خودشه
من جای شما بودم توجه نمیکردم
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من کاری با این حرفا ندارم فقط میدونم از ۳۰سالگی به بعد خانوده برامون باید مهمتر باشه
برام مهمه ک دارم میریزم تو خودم علایقمو کنار میذارم ک ماجرا ب بحث و دلخوری نرسه ولی واقعا نمیدونم تا چند سالگی باید تو این موارد دخالت کرد ول کن مادر من حالا ی ذره کوتاه و بلند چ اهمیتی داره