2777
2789
عنوان

دوباره خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا بگو چه جوری حالم خوب باشه ... طلاق اصلاااا نمیشه فقط چه جوری حالمو خوب کنم؟

دوستش نداشته باش

من آیه ۲۷ سوره ی ابراهیم رو میخونم و سرد شدم بهش اصلا دیگه بهش ابراز محبت نمیکنم

از اون موقع حالم بهتر شده

شوهر من اینطوریههر زن و دختری نزدیکش باشه باهاش قرار میذاره چت میکنه و...بعد هم میگه همکاره هیچ چیز ...

خب من دلم میخواد فقط مال خودم باشه .. یا کلا نباشه .. نمیتونم فقط عابر بانک ببینمش .. خیلی غصه میخورم خییییلی 

خب من دلم میخواد فقط مال خودم باشه .. یا کلا نباشه .. نمیتونم فقط عابر بانک ببینمش .. خیلی غصه میخور ...

غصه نخور

مشکلت اینه که هنوز نپذییرفتی که بهت خیانت کرده

تو مرحله ی انکار باقی موندی اگه زیاد تو این حالت بمونی افسردگی و اضطراب میگیری

دوستش نداشته باشمن آیه ۲۷ سوره ی ابراهیم رو میخونم و سرد شدم بهش اصلا دیگه بهش ابراز محبت نمیکنماز ا ...

ببین آخه من این قدر خاااک تو سرم که هی میگم اگه بهش بی محلی کنم ببشتر جذب اونا میشه اگه از من سرخورده بشه بیشتر ازم دور میشه .. آخه من به محبتش نیاز دارم 😭😭 نمیتونم دوستش نداشته باشم بعد اونم دیگه منو دوست نداشته باشه😭

تو رو خدا بگو چه جوری حالم خوب باشه ... طلاق اصلاااا نمیشه فقط چه جوری حالمو خوب کنم؟

با تجربه ای که دارم بهت میگم؛

رها کن 

با رها کردن و کنترل نکردنش خودت رها میشی خودتو از قید و بندش خلاص کن منظورم طلاق نیستا نه، ببین هر کسی یه لیاقتی داره بعضیا لیاقت عشق و محبت واقعی رو ندارن ...

تو وقتی یک بار گوشیشو چک کردی و خیانتشو فهمیدی دیگه هیچ وقت نباید چکش میکردی چه توقعی داری فکر میکنی این طور آدم ها مثل تو فیلما گریه میکنن و به درگاه خدا توبه میکنن؟؟؟نه عزیزم دوره زمونه ی بدی شده گناه عادی شده و هر کی هر غلطی دلش می خواد انجام میده،فقط کلاه خودتو بچسب که تو این لنجنزار غرق نشی.‌‌..

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم کارش چیه ؟ توی تونه ارتباط تون چطوریه ؟ توی رابطه سردی ؟

کارش آزاده .. تو خونه خوبیم .. ببین از خیانت اولش که شش ماه میگذره این قددددر باهاش خوب بودم این قدددر باهاش حرف زدم که حیف زندگیمون زن سالم و خوب داری بچسب بهش ... دو نفره های خوب با هم داشتیم .. چههههه مرگشهههههه😭😭😭😭 الهی یا اون بمیره یا من

خدا از زن و مرد متاهل و خیانت کار نگذره.بگو مگه شوهر نداری چرا چشت دنبال خونواده ی مردمه؟اصلا اگه د ...

چیکار به زنه شوعردار هرزه داری؟!! گیریم طرف مجرد بود و خب بکسی هم خیانت نمیشه کارش ! این طبیعیه ؟!! مشکل از مرده متاهل هرزس ک خیانت میکنه . زن شوهردارم اگه هرزگی کنه به شوهرش خیانت میکنه نه شما . دنبال مقصر بیرون خونه نباشید

ببین آخه من این قدر خاااک تو سرم که هی میگم اگه بهش بی محلی کنم ببشتر جذب اونا میشه اگه از من سرخورد ...

باور کن بهتر میشه

از منی که تجربه شو دارم به تو نصیحت هر چی بیشتر خودتو بچسبونی بهش بیشتر دور میشه خودتو سرگرم نشون بده به خودت برس و اصلا بهش ابراز محبت نکن ببین چطور میاد دور و بررت

با تجربه ای که دارم بهت میگم؛رها کن با رها کردن و کنترل نکردنش خودت رها میشی خودتو از قید و بندش خلا ...

شما میگی حالم خوب میشه؟ یعنی میشه واقعا رها کرد؟ خودش خییلی پشیمونه قسم خورد دیگه تکرار نمیشه .. من از پریروز همشششش بهش میگم تو رو خداااا بچسب به زندگیمون حیف بچه هاست .. اونم گفته باشه اما من عین دیوونه هام به روش نمیارم ولی دارم دق میکنم 

چیکار به زنه شوعردار هرزه داری؟!! گیریم طرف مجرد بود و خب بکسی هم خیانت نمیشه کارش ! این طبیعیه ؟!! ...

نه این زنه مطلقه ست .. به حدددددی هم زشته که نهااااایت نداره

باور کن بهتر میشهاز منی که تجربه شو دارم به تو نصیحت هر چی بیشتر خودتو بچسبونی بهش بیشتر دور میشه خو ...

عزیزم ببخش این قدر سوال میپرسم .. ببین از پریشب که فهمیدم تا روز بعدش خییلی از خودش ناراحت بود همش میگفت منو ببخش میدید ناراحتم اعصابش خورد میشد .. بعد هی دور و برم میاد ... به نظرت با وجود این کارا من باید بهش بی محلی کنم؟ خب از پریشب که مثلا قول داد قسم خورد دست رو قرآن گذاشت منم خوبم ظاهرا باهاش اشتباه کردم؟

عزیزم ببخش این قدر سوال میپرسم .. ببین از پریشب که فهمیدم تا روز بعدش خییلی از خودش ناراحت بود همش م ...

ببین ادای بی محلی درآوردن نه اثر نداره 

باید واقعا بی خیال بشی اونموقع همه ش میاد دور و برت

زوده ها برای اینکه به این مرحله برسی حداقل یکی دوماه طول میکشه اونم اگه یه کارایی برای خودت انجام بدی نه اینکه بشینی خونه هی غصه بخوری