خانومایی که خیانت دیدین .. بگین چه جوری زندگیتون به روال عادی برگشته چه جوری تحمل میکنید ... شوهرم بعد شش ماه دوباره با یه زن دیگه بهم خیانت کرد ...مجدد با یکی از خانمهایی که ارتباط کاری کوچیک باهاش قبلا داشته ... شوهرم بهش پیام داده بود که دیروز بهت پیام دادم تا دیر وقت ندیدی داشتم میرفتم خونه پاک کردم .. کی ببینمت فردا شب خوبه ؟ اونم گفته بود یه قهوه بگیریم بریم تو ماشین بخوریم گپ بزنیم ... شوهرم مشغله کاریش خیلی زیاده وقت برای ما به زور داره ...
سعی نکنید برای متاهلا توجیهش کنه ! فقط برا متاهله که توجیه نداره . شخص مقابل وقتی مجرد بتشه زندگیش ب ...
گلم فازت چیه دقیقا؟!من خودم مجردم پس شوهر هم ندارم که بخام توجیه کنم.خراب خرابه هرزه هرزس متاهل و مجرد مرد و زنم نداره
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
گلم فازت چیه دقیقا؟!من خودم مجردم پس شوهر هم ندارم که بخام توجیه کنم.خراب خرابه هرزه هرزس متاهل و مج ...
خب تو عقاید خاص و عجیب خودتو داری ! پس اگه خودتم دوس پسر بگیری با حرفای خودت ینی هرزه ای دیگه !!! ولی این وسط فقط متاهلی ک هرزگی کنه و به تعهد عمل نکنه هرزس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب تو عقاید خاص و عجیب خودتو داری ! پس اگه خودتم دوس پسر بگیری با حرفای خودت ینی هرزه ای دیگه !!! ول ...
کی گفته دوس پسر داشتن هرزگیه؟؟؟؟
من میگم اگه حتی دختری مجرد باشه و روزندگی مرد متاهل اوار بشه هرزس.نه اینکه چون مجرده و تعهدی نداره زندگی دیگرانو خراب کنه.درمورد مردام همینطور.امیدوارم متوجه شده باسی.روز بخیر
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
تو رو خدا بگو چه جوری حالم خوب باشه ... طلاق اصلاااا نمیشه فقط چه جوری حالمو خوب کنم؟
من چهارده ساله دارم میببنم.. شوهرم چپ و راست واسه زنای هرزه لاو میترکونه.. خیلی اذیت شدم.. خیلی به طلاق فکر کردم دیدم نمیشه..ولی موندم.. مرد بدی نیست تمام احتیاجات منو بچه ها رو فراهم میکنه.. تمام امور مالی زندگی دست منه.. ولی متاسفانه نمیتونه خودشو جمع کنه.. پذیرفتم یک ادم بیماره... مریضه.. اما مریضیش مسری نیست
من چهارده ساله دارم میببنم.. شوهرم چپ و راست واسه زنای هرزه لاو میترکونه.. خیلی اذیت شدم.. خیلی به ط ...
درسته .. شاید یه روزی پذیرفته بشه ولی زمانی شما هم میتونی بهش حس عاشقی داشته باشی لحظات دو نفره خوب داشته باشی که دلت ازش صاف باشه زندگی بدون اونا که بدرد نمیخوره یه چیز خیلی مهم تو اون زندگی کمه .. ما دوست داریم تنها عشقشون باشیم مثل این که اونا دوست دارن ما غیر خودشون به هیچ مردی اظهار عشق و محبت نکنیم! اونا حاضرن اینو بپذیرن ؟! باهاش کنار میان؟! من آخرین فرصت و بهش دادم تکرار بشه قطعاااا آبروشو میبرم خدای ما هم بزرگه ..
درسته .. شاید یه روزی پذیرفته بشه ولی زمانی شما هم میتونی بهش حس عاشقی داشته باشی لحظات دو نفره خوب ...
درسته.. همیشه یه خس کمبود و خلا در وجودم هست.. یادم میاد چه احمقانه تمام وجودمو براش گذاشتم. و.. اون چه راحت لحظه هایی که فکر میکردم سرکاره اون مشغول عاشقانه های خودش بود دلم مچاله میشه.. اما نمیتونم کاری کنم.. حالا بعضیا میگن اشتباه.. خود تحقیری یا هر واژه ای که ادم خورد میکنه.. ولی موندم واقعا شرایط جدایی نداشتم و ندارم