2777
2789
عنوان

دوباره خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 68 پست
دوستش نداشته باشمن آیه ۲۷ سوره ی ابراهیم رو میخونم و سرد شدم بهش اصلا دیگه بهش ابراز محبت نمیکنماز ا ...

فقط یه چیزی نمیترسی عشق یکی دیگه بیاد تو دلش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاد به جهنمبرام اهمیتی ندارهمن عاشق بچه هامم

آفرین خدا کنه منم به همین مرحله برسم ... من که الان خودم بچه هام همه چیز ول شدن .. چند ماهه ناهارام ساعت پنج حاضره این آخریا به درس و مشق دختر وسطیم نمیتونستم برسم کلا داغون داغون بودم اما پیش اون ظاهرم و حفظ میکردم

فقط یه چیزی نمیترسی عشق یکی دیگه بیاد تو دلش؟

فکر میکنی مردی که یکی دیگه رو تو محبت و احساس شریک همسرش میکنه ارزش ترس از دادن داره.

مطمئنا تا حالا به اون زن و دختر هم ابراز عشق و علاقه کرده وگرنه خل که نیست دختره که باهاش بره دیت

پس نترس چیز خاصی رو از دست نمیدی

عزیزم ببخش این قدر سوال میپرسم .. ببین از پریشب که فهمیدم تا روز بعدش خییلی از خودش ناراحت بود همش م ...

دستای کثیفشون بشکنه راه وبیراه میذارن رو قرآن

من کاربری اصلیم رو از هفته ی پیش نمیتونم واردش شم وگه نه میدیدی چه رنجی کشیدم بعد خیانتش منم از سه ماه قبل فهمیده بودم ولی مدرک نداشتم جز یه چت ساده که میشد کاری فرضش کرد ولی من میدونستم چیزی هست بااینحال گفتم اگه چیزی هست تمومش کن و نکرده بود سه ماه بعد روشد تمام عمرش بااون زن که مطلقه بود وبچه داشت حرف میزده کنارش دوسه تای دیگه هم بود ببین من وبچم خیلی عذاب کشیدیم باعث وبانیاش روهرگز نمیبخشم شوهرمو شش ماه همزمان باخودم شکنجه میکردم هم روحی هم جسمی دوسال ونیمه میگذره خیلی نسبت به قبل بهترشدم ولی خنده هامو،برق چشمامو ازم گرفت اعتماد حتی یک درصدهم بهش ندارم ولی دیگه هم خودمو آزار نمیدم پا که هیچ ! چشمش چپ‌بره جوری حذفش میکنم از زندگیم که انگار هیچوقت وجودنداشته

تو هم اینقد خودتو مشتاق نشون نده نه شعور داره نه تعهد جای نگرانی ازبابت دوست داشتنت وکالت طلاق بگیر خونه اگه داره به اسم خودت کن بگو دراین صورت میتونم ببخشم که دفعه بعدغلطی کرد خطش بزنی 

فکر میکنی مردی که یکی دیگه رو تو محبت و احساس شریک همسرش میکنه ارزش ترس از دادن داره.مطمئنا تا حالا ...

خدا کمکم کنه حتما اون آیه رو میخونم .. چون واقعا مریض شدم اون شش ماه بسم بود این دیگه از تحملم خارجه

آفرین خدا کنه منم به همین مرحله برسم ... من که الان خودم بچه هام همه چیز ول شدن .. چند ماهه ناهارام ...

مثل قبل عید منی

شوهر من هم ناراحت ببود میبردم بیرون باهام حرف میزد گل میخرید و...

اما حالم خوب نبود که نبودقبل عید و عید وحشتناکی داشتم حالم بد بود به شدت

خداروشکر خدا کمکم کرد

دستای کثیفشون بشکنه راه وبیراه میذارن رو قرآنمن کاربری اصلیم رو از هفته ی پیش نمیتونم واردش شم وگه ن ...

الهی اگه اینم از دستی که رو قرآن گذاشت و قسم خورد برگرده و دروغ بگه و دوباره خیانت کنه  چنان به زمین گرم بخوره که شبانه روز التماسم کنه نگاهش کنم و من تفم روش نندازم ... خدای قرآن نابودش کنه

دستای کثیفشون بشکنه راه وبیراه میذارن رو قرآنمن کاربری اصلیم رو از هفته ی پیش نمیتونم واردش شم وگه ن ...

منم دیگه چشمام برق نداره ... یک سال دو سال زندگی نبود .. دلم ذوق و شوق کارای خونه رو کردن میخواد... دلم ذوق و شوق این که بهش بگم بریم خرید میخواد ... دیگه از کافه ها بدم میاد .. دیگه از آهنگای عاشقانه بدم نیاد ... از زنای تو خیابون بدم میاد . از خودم از همه چیز بدم میاد😭😭😭😭

جالبه تا لو میرن پشیمون میشن کصافتا.تا لو نرفتن هیچیشون نیست

الهی خدا جواب این کارشو بده .. با چشمای خودش میدید تو اون شش ماه چه جووور شکستم میدید گریه هامو .. یعنی دلش ذره ای نسوخت که بابا این آدمه که به این روز افتاده نکنم تکرار نکنم این دوباره نمیتونه تحمل کنه😭😭

نه این زنه مطلقه ست .. به حدددددی هم زشته که نهااااایت نداره

زشت یا زیبا ... مرد هرزه نگا نمیکنه ..

اینجا فقط سریع دنبال مقصر کردن بقیه ان ! حالا ک زنه مجردم هس . زندگیش بخودش مربوطه . متاهله نبتید هرزگی کنه