2777
2789
عنوان

میخام سولاردام بخرم... چه مارکی خوبه؟ و چه کارایی هایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60782 بازدید | 81 پست
یعنی الکی نوشته سولاردوم؟!!! من خودم خونه دوستم دیدم سولاردوم داشت مارکشم سامسونگ بود بالای 2میلیون ...

عاره عزيزم همگي تبليغه و الكيه همون ماكرو رو به اسم سولار ميدن

سولار فقط مخصوص ال جيه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چيا ميپذي توش؟ من استفادم خيلييي كمه مثلا توش ميشه كوشت قلقلي رو گذاشت؟

آره. اتفاقا گوشت قلقلی خیلی تر و تمیز درمیاد از توش. پیازداغمو کلا تو سولار درست میکنم. هم روغنش کم هم خیلی کریسپی میشه‌. پیتزا. کوکو. ته چین. ماهی گریل شده. ماهی حتما امتحان کن عالی میشه. با یه قاشق روغن زیتون فقط. همه جور کیک و شیرینی. همه چی میشه درست کرد. کباب تابه ایشم خوب میشه. یکم آب میندازه ولی خوب میشه. مخصوصا کباب دورنگ

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
سولاردوم فقط الجی داره. گرونم نیس. خیلی بدرد بخوره. هم مثل فره که با هوای گرم میپزه. هم ماکرو داره ه ...

مدلش چیه و چند خریدی عزیزم؟

بلاخره عروسیم تموم شد راحت شدم.26اردیبهشت قشنگترین و بهترین روز دنیا    
وضع مالیم ک از متوسط هم پایین تره     ولی چون مامانم میخاد برام بخره و گازمم فر نیست میخا ...

آخه من شیش ساله دارم واقعا زیاد بدردبخور نیست ،بجاش،وسایل دیگه بخر ،بهوخواهرمم رو جاهازش گفتم نخر واونم توسترجنس خوب گرفت ،ماشین ظرفشویی بازم بدردبخور تره یا خیلی چیزای دیگه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

من پارسال خریدم. خیلی راضیم. تمام کارامو با اون انجام می دم. تو شیش دقیقه سیب زمینی کبابی تحویل آدم می ده... کار فر و گاز و گریل رو هم انجام می ده. خیلی مفیده. واقعا ارزش پولی رو که بابتش دادم داشت.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نه الكي نيست  سولاردم يعني سيستم كانوكشن داشته باشه كه سامسونگ هم داره منتها ال جي چون اول او ...

خب آره منم سامسونگ دارم ک کانوکشن داره ولی جوجه گردان نداره؛ مثل الجی ک خانوما میگن

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
میشه طرز پخت کیک بگی داخلش اگه میشه دونه دونه دکمه ها رو بگو ..مثلا همون پودر کیک ..من فعلا بلوگو نی ...

من کیکو با حالت کانوکشن میپزم. با ماکرو پف نمیکنه. چون ماکرو یهو میپزه اجازه نمیده کیک به خودش بیاد😄 کیکو با کانوکشن میزارم ۴۰ دیقه ۱۸۰ درجه

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

من پارسال واسه جهیزیم خریدم.کلاسای اموزششم رفتم.انقد سخته کار کردن باهاش که ادم و گیج میکنه.من خیلی پشیمونم خریدم.میتونستم به جاش یه ماشین ظرفشویی بخرم.😔😔😔😔😔

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
میشه طرز پخت کیک بگی داخلش اگه میشه دونه دونه دکمه ها رو بگو ..مثلا همون پودر کیک ..من فعلا بلوگو نی ...

زنگ بزم نمایندگی بگو کلاس میخوای بیای

من پارسال خریدم۲تومن فیکس

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
آره. اتفاقا گوشت قلقلی خیلی تر و تمیز درمیاد از توش. پیازداغمو کلا تو سولار درست میکنم. هم روغنش کم ...

میشه لطفا ی تاپیک بزنی واسه اموزش پخت غذاها با سولار😀😀 مخصوصا پیاز داغ

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                
من مایکروفر دارم اما هم توش کیک میپزم هم ماهی کباب  میکنم و جوجه گردون داره

چه خوب 

من نفهمیدم الان سولاردوم بخاطر اینکه ضرر نداره گرون تره نسبت به مایکروفر یا کاراییش بیشتره؟!  

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
مدلش چیه و چند خریدی عزیزم؟

اسم مدلشو نمیدونم. قیمتم یادم نیس. بین دو نیم تا سه و خرده ای بود.  رفتم خونه نگا میکنم میگم😚