2777
2789
عنوان

میخام سولاردام بخرم... چه مارکی خوبه؟ و چه کارایی هایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60772 بازدید | 81 پست
بچه ها  اینستا من پیج آشپزی دارم اینم اسمش mahsa_thecook هر سوالی خواستیم اونجا بپرسین. البته ...

من اینستا ندارم؛ تو تل نیستی؟؟ مثل خانوم مهتاب سایو ی کانال تو تل بزن عصو بشیم 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

من دلمونتی گرفتم مدل آیینه ای فعلا استفاده نکردم چون واس جهیزیه‌ گرفتم، ولی میگن خوبه

اگر بتونید الجی بگیرید یکم گرون ترهست ولی به نظرم بهتره،چون اول سولارو الجی زد بقیه از روش تقلب کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

دوستان عزیزقابلیت سولاردام ترکیب ماکروفر و ماکروویو هست اولین بار این سیستم ال جی تولید کرد ولی الان در بازار برندهای زیادی سولار دارن اینگونه نیست مخصوص ال جی باشه ولی ما ایرانیها طبق عادت اولین بار هرچیزی با هر برندی وارد بشه اون کالا رو انحصاری اون برند میکنیم.

درکل دوستان بهترین سولاردام مانند بیشتر کالاها بین سامسونگ و ال جی رقابت دارن که یک کیفیت و کارتی با یک حجم را در یک رنج قیمتی ارایه میکنند.ولی باز پیشنهاد ال جی میکنم.