2777
2789
عنوان

میخام سولاردام بخرم... چه مارکی خوبه؟ و چه کارایی هایی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60761 بازدید | 81 پست

ناموسن فرق سولار و مایکروفر و اون تستر چیه؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شما هم آخرین مدل ال جی رو داری میشه بگی چند خریدی و چه رنگیه؟ من خودم سفید میخام

من  بهار امسال رنگ دودی آینه ایشو خریدم. دقیق قیمتشو نمیدونم.ولی بین دو و نیم تا نهایت سه و دویست بودش. خدایی خیلی خوبه. همه کارامو باهاش انجام میدم. بعضی روزا کلا دست به اجاق گاز نمیزنم

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣
ناموسن فرق سولار و مایکروفر و اون تستر چیه؟

تستر فقط يخ زدايي ميكنه مايكرو غذا گرم ميكنه و يكم كارايي بيشتر و سولار بجاي فر استفاده ميشه 😎😎😎

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
سولار فقط مخصوص ال جيه بقيه ماركا همون ماكرو رو به اسم سولار و همون قيمت ميدن

یعنی الکی نوشته سولاردوم؟!!!

من خودم خونه دوستم دیدم سولاردوم داشت مارکشم سامسونگ بود بالای 2میلیون هم خریده بود ولی متاسفانه چون تازه رفته خونه خودش هنوز زنگ نزده نمایندگی بیاد نصبش کنه بخاطره همین نمدونم کارش چه جوریه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
من  بهار امسال رنگ دودی آینه ایشو خریدم. دقیق قیمتشو نمیدونم.ولی بین دو و نیم تا نهایت سه و دوی ...

چيا ميپذي توش؟ من استفادم خيلييي كمه

مثلا توش ميشه كوشت قلقلي رو گذاشت؟

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
من  بهار امسال رنگ دودی آینه ایشو خریدم. دقیق قیمتشو نمیدونم.ولی بین دو و نیم تا نهایت سه و دوی ...

میشه طرز پخت کیک بگی داخلش اگه میشه دونه دونه دکمه ها رو بگو ..مثلا همون پودر کیک ..من فعلا بلوگو نیستم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
یعنی الکی نوشته سولاردوم؟!!! من خودم خونه دوستم دیدم سولاردوم داشت مارکشم سامسونگ بود بالای 2میلیون ...

نه الكي نيست 

سولاردم يعني سيستم كانوكشن داشته باشه كه سامسونگ هم داره

منتها ال جي چون اول اورده مال خودش رو به اسم سولاردم پخش كرده و همه به اون اسم ميشناسن

برای من رنگ سفید با شیشه دودی هست

میشه عکسشو بزاری ببینم

چون من دوتا نمایندگی رفتم سفیدشو نداشت ک ببینم

تو کاتالوگ و دیجی کالا هم عکس مشکیشو گذاشتن

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
تستر فقط يخ زدايي ميكنه مايكرو غذا گرم ميكنه و يكم كارايي بيشتر و سولار بجاي فر استفاده ميشه 😎😎😎

من مایکروفر دارم اما هم توش کیک میپزم هم ماهی کباب  میکنم و جوجه گردون داره

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
یعنی الکی نوشته سولاردوم؟!!! من خودم خونه دوستم دیدم سولاردوم داشت مارکشم سامسونگ بود بالای 2میلیون ...

اره عزیزم نوشته سولار ولی مایکروفر هست سولار فقط الجی داره بری فروشگاه متوجه تفاوتش میشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم