2777
2789

بچه ها من تازه دارم رانندگی یاد می‌گیرم ۱۸ سالمه و امروز جلسه سومم بود از طرفی خیلی احساس خنگ بودن و بدی دارم مربیم خوبه ها ولی اونم یه وقتایی از کوره در میره امروز بهم گفت تو از اونایی که باید ده جلسه اضافه برداری آنقدر حالم بده فقط جلوی خودمو نگه داشتم گریه نکنم مربی میگه خوبی بعد یهو خراب میکنی هول میشم از طرفی با یکی از دوستام باهم میریم پیشش حس میکنم من و با اون مقایسه میکنه شما چطوری آرومید از تجربه هاتون میگید 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

عزیزم به منم میگفتا اصراااارم داشت جلسه اضافه بردارم منم ورنداشتم به جاش با بابام چند جلسه تمرین کردم اولین دفعه هم قبول شدم با تعریف تمجید افسر 

راهش فقط تمرینه گلاست تموم شد با داداشی پدری برو تمرین راه میوفتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به منم میگفتا اصراااارم داشت جلسه اضافه بردارم منم ورنداشتم به جاش با بابام چند جلسه تمرین کرد ...

آره باید همین کارو کنم فقط الان کامل ناامید شدم😭

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

به حرفا فکر نکن منم اوایل میترسیدم خراب میکردم الان هیچ مشکلی ندارم فقط نترس از پشت ماشین نشستن اگر بترسی نمیتونی رانندگی کنی بعد از یکی دوماه میبینی چقدر راحته عادت کردی

اصلا ناراحت نشو عزیزم

همه که از شکم مادر اومدن بیرون بلد نبودن اون مربیه یه چیزی گفته

بنظر منم با ده جلسه اون اموزشگاه نمیشه یاد گرفت 

خاله منم رفت بگیره دید با اون ۱۰ ۱۲ جلسه که اموزشگاه در نظر گرفته نمیتونه رفت دوباره پول داد جدا چند جلسه خصوصی با یه مربی دیگه رفت و یاد گرفت حالا از اون جهت میگم اصلا ناراحت نباش حرف هم زد بگو شاید نیاز داشته باشم بالاخره یادگیری همه یه جور نیست یکی با ۷/۸جلسه یاد میگیره بقیشو نمیره یکی نیاز داره همه چیو تکرار کنه یاد بگیره و بیشتر از ۱۰/۱۱ جلسه نیاز داره 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

به حرفا فکر نکن منم اوایل میترسیدم خراب میکردم الان هیچ مشکلی ندارم فقط نترس از پشت ماشین نشستن اگر ...

تو هم می‌شد که مربیت غر بزنه بهت؟🥺

عزیزم به منم میگفتا اصراااارم داشت جلسه اضافه بردارم منم ورنداشتم به جاش با بابام چند جلسه تمرین کرد ...

تو هم می شد که مربیت غر بزنه؟🥺

آره باید همین کارو کنم فقط الان کامل ناامید شدم😭

نههه چرا نامیدی اخه جلسه سومته ها یه کار تازه رو شروع کردی طبیعیه قرار نیست یه شبه راه صد ساله بری که 

حالا افتخار نداره ولی من جلسه اول نمیدونستم کلاچ چیه 😂 فک میکردم ماشین فقط گاز و ترمز داره به این چیزا نیست فقط اعتماد به نفس و تمرین 

اصلا ناراحت نشو عزیزمهمه که از شکم مادر اومدن بیرون بلد نبودن اون مربیه یه چیزی گفتهبنظر منم با ده ج ...

آره قبول دارم که با ده جلسه آدم اونطوری قوی نمیشه قبل از حرف این مربیه قصد داشتم برم بازم حتی بعد از اینکه گواهیناممو گرفتم فقط یه جوری شدم با این حرف

تو هم می شد که مربیت غر بزنه؟🥺

اره عزیزم البته حالت شوخی میگفت نه اونجوری که از کوره در بره ولی کلا جلسه آخر بهم گفت تااازه این جلسه راه افتادی باید حداقل ۷ ۸ جلسه دیگه بیای کلاس با این وضعیتت قبول نمیشی 

نههه چرا نامیدی اخه جلسه سومته ها یه کار تازه رو شروع کردی طبیعیه قرار نیست یه شبه راه صد ساله بری ک ...

نمی‌دونم بخدا مربیه تشر که بهم می‌زنی دیگه میگم چقدر خنگم من😂 آره منم نمی‌دونستم چی به چیه 

اره خیلی 😂کلا اوایل خود آدمم استرس داره تو توجه نکن الان من 12ساعتم میشینم میرم خونه مامانم اینا دو ...

😂😭 ایوللل موفق باشی عزیزم

آره قبول دارم که با ده جلسه آدم اونطوری قوی نمیشه قبل از حرف این مربیه قصد داشتم برم بازم حتی بعد از ...

مهم نباشه برات کلا مربیا فاز برمیدارن چرت و پرت زیادمیگن نا امید کنن اگه میتونی و میش مربیتو عوض کن اگه نه که همون بقول دوستمون برو تمرین با پدرت داداشت و اینجوری دیگه ببینه پیشرفت کردی اونم دهنشو میبنده فکر کنم زنه نه؟ زنها اصلا اعصاب ندارن کلا ، خاله من با مرد کلاس برداشت منم قراره تابستون برم میخوام بگم مرد باشه مربیش فقط ببخشید هزینه ثبت نامتون چقد شد اگه مقدوره براتون ممنون میشم بگید

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️