2777
2789

چندوقته زنگ میزنم جواب نمیده بوق میخوره اما برنمیداره اس دادم ج نداده اون همش تو اینستا فعال بود الان چندوقته نیست بعد همزمان با اون یکی دیگ دوستامم همینطووور میگم بنظرتون اتفاقی افتاده یا باهم هماهنگ شدن با من قطع ارتباط کنن و تو اینستام هایدم کردن کدومه بنظرتون

مشکلم نداشتم با هیچکدومشون و اینکه اون دوتا باهم اصلا ارتباط خوبی ندارن

نظر خاصی ندارم حقیقتا

ولی اگه چیزیش میشد بلاخره یکی جواب میداد می‌گفت 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه هردو باهم نیستن باهم جایی نرفتن چیزی بشه🤔

نمی‌دونم والا 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂