2777
2789

شوهر من خیلی خب ادم با شخصیتو به شدت خانواده دوسته 

و من از اول زندکیم مجبور شدم که با خانواده اون زندکی کنیم 

شوهر من کل مخارج خانه پدرشو و همه نیازاشونو برطرف میکنه البته ناکفته نمانه که خب اونام دارن کار میکنن و ی جورایی شریکن ولی اندازه همسر من کاری رو انجام نمیدن به اون صورت هر جاهم مشینن میکن همه جی مال همس و فلان 

و شوهر منو میکن فقد مدیریت میکنه اینا ...همه جیزمونم به اسم پدرش کرده و فقد ی ماشین به اسمشه 

که همونم به بقسه میگن از ماس 

حتی طلاهای منو از خودشون میدونن و حتی گوشی که شوهرم برام خریده و همه چیوووو.. هزاران بار هم همه به شوهرم میکن ایمطوری خوب نیست و حمال اونایی ولی شوهرم جون به جونش کنی همینه یعنی اگه حتی توی فاضلابشم کنن درش یارن‌با هموناس موقعی که داغ میکنه فقذ میکه اینجوری میکنم اونجوری میکنم اما باز تا مبینشون همون اش و همون کاسه ..🙃💔

هستین ادامشو بزارم وگرنه برا خودم دلم نمیخواد تایپ کنم...

روزای خوب توی راه😎✌🏻

آره .خودش میخواد فایده نداره حرف زدن شما پر توقعشون کرده خانواده شوهرن دیگه کمک نکنه یه جوره کمکم کن ...

باور کن خسته شدم 

میخوام خونمو از اینجا ببرم میکه عاقتون میکنم و بچتونم نمیخوام بیینم و اینا همش تهدید میکنه کاشکی بمیرم 

همیشه بد منو هرکی میگه شوهرمم هیچی نمیکه بهشون اونام چیزی نمیکن هنوز تاییدم میکنن شوهرم همش میگه سیاسته سیاسته خسته شدم از این زندکی حالم خیلییی بده 😭😭💔

حتی اسم پدر مادرمو میبرم همش میگن نه مگه ما غریبه ایم فلانیم حتی خونه پدرم نمیتونم جند روز برم وایستم 

البته تقصییر منه کودن هم هست که اوایل عقدم فک میکردم دلسوزمنو باهاشون از خانوادم درد و دل میکردم از جایی که خیلی تنها بودم و هیکسو نداشتم😔😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بعضیا مخالفت رو برنمیتابن، نون خودتو قطع نکن وقتی فکر میکنند که همه دارایی تو مال اوناست و اونا دادن، شخصی میشناسم سر همین بحث ها با زن و بچه الان داره رو اسنپ کار میکنه، باید سیاست داشته باشید خیلی اینکار ریسکی هست، حد و مرزها رو برای همسرت مشخص کنی طلای تو رو چرا باید اونا بدونن 

ببین بعضیا مخالفت رو برنمیتابن، نون خودتو قطع نکن وقتی فکر میکنند که همه دارایی تو مال اوناست و اونا ...

خب میدونم که شوهرم میتونه حتی میتونه بره ی شغل دولتی و کارمند بشه اخه مدرک بالایی داره به راحتی میتونه 

از اینا کنده نمیشه منو هم اواره خودش کرده

اصلا اینا به درررک من نمیخوام دیگه خونم ی جا باشه با همچین نفراتی که حتی ی روسری و ی مانتو نباید سالی ی بار بخرم که ناراحت نشن 

دو رپز دیکه بچه من به دنیا میاد دلم میخواد کلی براش لباس بگیرم 

طلاهای منو همین شوهرم بهشون هر غلطی میکنیم میکه هرچی میخریم اخرم میکن اره فلان جا خونه داره نمیکه و هزارتا از این حرفا واقعا توانشو ندارم😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

باور کن خسته شدم میخوام خونمو از اینجا ببرم میکه عاقتون میکنم و بچتونم نمیخوام بیینم و اینا همش تهدی ...

عزیزم .کاملا میفهمتت چه میشه کرد کاری نمیشه کرد .خانواده شوهر همینن رو بدی به مادر و پدر عروسشون فش میدن این یه نمونه شه .

عزیزم .کاملا میفهمتت چه میشه کرد کاری نمیشه کرد .خانواده شوهر همینن رو بدی به مادر و پدر عروسشون فش ...

دلم میخواد از زندکیم فرار کنم 

اصلا نباشم همچین جایی 

ی نمونش هرجی میشه فک میکنن من خبرکشی کردمو اینا 

شوهرمم ی دفعه نمیره بگه دهنتو ببند 

همش میگه بهشون بگو به بابام میکم واقعا حالم بد میشه اینا یادم میاد دلم میخواد بشینم فقد گریه کنم در اخرم میکه اره سیاستمه و تو نمیدونی از این حرفا این چه نوع سیاستیه که همه باید فک کنن هیچکیو ندارم 😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تو اینستا یه مردی بدست برادرش آتیش گرفته مرده با زن و بچه بخلطر حسسادت ببین تا این حده حسادت خانواده ...

واقعا حق بیرون رفتن ندارم 

خونه پدرم ندارم 

هیچ دوستی اجازه ندارم داشته باشم اونا خوبن همههه دنیا بدن 

هیچ اجازه ای تو زندگی خودم ندارم به شوهرمم که زیاده روی میکنم میکه همینه که هس به تو ربطی نداره 

اخه مگه میشه جایی که دارم زندگی میکنم به من ربطی نداشته باشه😔😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دلم میخواد از زندکیم فرار کنم اصلا نباشم همچین جایی ی نمونش هرجی میشه فک میکنن من خبرکشی کردمو اینا ...

این چه سیاستیه که زنشو خارو خفیف میکنه که اونا دوسش داشته باشن !!تازه همونا پشتش میگن دیدی بلد نیست زن داری زنشو دوست نداره حرفای خانواده شوهر همینه ها .نمیدونم این مردا عقل ندارن انگار تا وقتی مجردن به خانواده شونو محل نمیدن تا بوق شب تو کوچه مسافرتن  اصلا خونه نیست رنگ ننه شونو ببینن بعد که ازدواج میکنن ای مادرم ای پدرم .

واقعا حق بیرون رفتن ندارم خونه پدرم ندارم هیچ دوستی اجازه ندارم داشته باشم اونا خوبن همههه دنیا بدن ...

متاسفم عقل نداره شوهرت برای محبت چکارایی که نمیکنه امیدوارم بخاطر اینه عزیز تر از داداش و خواهراش باشه اینکارارو نکنه .

این چه سیاستیه که زنشو خارو خفیف میکنه که اونا دوسش داشته باشن !!تازه همونا پشتش میگن دیدی بلد نیست ...

همین دیگه یکی از فامیلامونم هست که دوره زنش ی بار دیدم تو پیامایی که به شوهرم داده هرچی از دهن نجسش در امده گفته در مورد منم ی کلمه هم شوهر من نکفته بود 

میخواد بهشون بکه اره اقتدارم زن برام مهم نیست نمیدونه که گور خودشو داره مبکنه همش میخواد جلو بقیه بگه من با زنم نیستم وقتی میپرسم میکه اره نمیخوام بگن این زنش پرش کرده خب الانم که دارن من چه فرقی میکنه دیگه 

برام دعا کن بمیرم بخدا خسته شدم دلم به هیچی گرم نیست 

طلاهای منو ازم کرفته رفته خونه هریده به اسم پدرش کرده از وقتی فهمیدم دارم اتیش میگیرم همش میگه برات میخرمشون ولی کوووو تو خواب شب 😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

متاسفم عقل نداره شوهرت برای محبت چکارایی که نمیکنه امیدوارم بخاطر اینه عزیز تر از داداش و خواهراش با ...

ی غرور چرت داره 

میکم‌از این خونه بریم میگه ابروی مامان بابام میره 

نمیخوام خانوادم اینجوری شن 

هرجا میره میکه الویت من خانوادمن بعد زن و بچه خودم 

باز بهش میگم میگه اره تو به من ایمان نداری و ی عالمه چرت و پرت

روزای خوب توی راه😎✌🏻

متاسفم عقل نداره شوهرت برای محبت چکارایی که نمیکنه امیدوارم بخاطر اینه عزیز تر از داداش و خواهراش با ...

مامان باباش برای داداشاش خودشونو جر میده محل یک سگ پاپتیم اونا نمیزارن بهشون اونوقت از شوهر من مخوان هزینه کل عروسی اونارو و خونه زندکیشونو فراهم کنه تا حرفم میزنه به کل زندگینامشو زیرسئوال میبرن 

الهی خدا نجاتم بده دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

همین دیگه یکی از فامیلامونم هست که دوره زنش ی بار دیدم تو پیامایی که به شوهرم داده هرچی از دهن نجسش ...

چه خره .اول تا آخر هر کاری کنه اونا همینو میگن زنش پرش میکنه .طلاهاتو چرا دادی اونم چرا زده به نام پدرش نمیگه سنش بالاست اگه فوت بشه ورثه ای میشه برای همه بجه ها میشه عقل نداره برای خودشیرینی چکارایی که نمیکنه .بدم میاد از این مردای خود شیرین همه هم با زنش لج میشن بدشون میاد میگن کار زنشه میگه اینکارارو کن بری تو دل خونواده ت