2777
2789
عنوان

کی حیوان خانگی داره؟+عکس های جوجه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 5473 بازدید | 249 پست
من مینا داشتم و عروس هلندی... اما بخاطر اینکه سفر زیاد میریم بخشیدیمش.. عااااااشق مینام بودم بعد ...

پرنده ها ضرری ندارن اگه صداش رو بتونی تحمل کنی.

من اعصاب صداشون رو ندارم ، سکوت خونه رو بهم میزنن.

خالم اومده بود مهمونی ، عروس هلندیش رو خونمون آورد .. تا رفتن انقدر می پرید و صدا میکرد که اعصابم خرد شده یود... خودشم خسته شد برد داد پارک پردیسان

منم می خوام یه سگ بگیرم واسه بچه هام بیشتر می خوام که باهاش بازی کنن

خیلی خوبه واقعا بچه ها مسولیت پذیری و عشق ورزی را یاد میگیرن من تمام عمرم حیوان خانگی داشتم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا من قبل بارداری پرسیدم دکترم گفت فقط اگر گربه داری به مدفوع اش دست نزن کلا حیوان مشکلی ن ...

اگه اینجوری باشه خیلی خوبه...انشاللع که بسلامای نی نیتو بغل کنی..واسه ما منتظرام دعا کن😘😘😘

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
پرنده ها ضرری ندارن اگه صداش رو بتونی تحمل کنی. من اعصاب صداشون رو ندارم ، سکوت خونه رو بهم میزنن. ...

بعضی ها کم حوصله اند ولی کلا عروس هلندی خیلی آرامتر از بقیه طوطی هاست

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من یه دونه هاسکی داشتم که متاسفانه از دست دادمش😔

اخی چه بد 

ما آکواریوم داریم با ماهیهای گوشت خوار که به تازگی بعد از یه جنگ اساسی یه کوسه مینیاتوری یه کوسه مین ...

منم آکواریوم دوست دارم...در ماه چقدر براش هزینه میکنید؟نگهداریش سخته؟

ساریتا داره 😂😂😂

😂😂😂😂نارگیل

پرنده ها ضرری ندارن اگه صداش رو بتونی تحمل کنی. من اعصاب صداشون رو ندارم ، سکوت خونه رو بهم میزنن. ...

این چیزا عشق میخواد...علاقه نداشته باشی هر حیوونی آزار دهندس...

مینای من حرف میزد..همه عشقم بود واقعا.با اینکه اویل مثه شما اذیت بودم و بدم میومد

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

واییی بهش وابسته نبود ؟

حیون ها عشقن سگ نجس نیست و گربه بی چشم رو نیست کلاغ نحس نیسن  حیوانات رو لطفا ازار ندین ☺️☺️🐱🐶
ما آکواریوم داریم با ماهیهای گوشت خوار که به تازگی بعد از یه جنگ اساسی یه کوسه مینیاتوری یه کوسه مین ...

تو محل کار همسرم آکواریوم داریم عاشق ماهی ام😍😍😍