2777
2789
عنوان

کی حیوان خانگی داره؟+عکس های جوجه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 5473 بازدید | 249 پست
من مینا داشتم و عروس هلندی... اما بخاطر اینکه سفر زیاد میریم بخشیدیمش.. عااااااشق مینام بودم بعد ...

پرنده مشکلی نداره عزیزم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنده مشکلی نداره عزیزم 

اخه به ما گفتن نداشته باشید بهتره خصوصا مینا...واااای صبا جون چقد دلم تنگش شد...اوخی😢😢😢

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
عروس هلندی هستش ، بله ؟

بله عزیزم ۷ ماهشه ماهه عشقه

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

ما آکواریوم داریم با ماهیهای گوشت خوار که به تازگی بعد از یه جنگ اساسی یه کوسه مینیاتوری یه کوسه مینیاتوری دیگه رو کشت و من و دخترم داشتیم سکته میکردیم از ترس انقدر جیغ زده بودیم که نگو الان میترسم بهشون غذا بدم منو بخورن😂😂😂😂کلا رازبقا داریم تو خونه

اخه به ما گفتن نداشته باشید بهتره خصوصا مینا...واااای صبا جون چقد دلم تنگش شد...اوخی😢😢😢

نمیدونم والا من قبل بارداری پرسیدم دکترم گفت فقط اگر گربه داری به مدفوع اش دست نزن کلا حیوان مشکلی نداره 

اذیت نمی کنه منظورم پی پی و جیشش. غذاش خاصه. در کل خرجش زیاده؟؟ 

واسه پی پیش اینا بابد کم کم بهش یاد بدین.غذاش گرون نیس تو مرغ و گوشت فروشیا استخونایی ک بدردشون نمیخوره میگیریم ارزون میشه.فقط بعضی وقتا خرج دکترش زیاد میشه.مثلا پریروز واکسناش و شستنش شد 110 تومن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....