بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
طوطیت هنوز جوجه اس حدود یک سال دیگه به بلوغ میرسه حواست بهش باسه اگه به حرف زدن افتاد حتما بیشتر بهش توجه ککن باهاش حرف بزن تنها نذارش که به پرکنی نیفته
من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم
(ولتر)
من یه خواهر دارم که 24 سالشه، خودم 17 سالمه، خواهرم اخیرا یه گربه پرشین آورده خونمون تقریبا یه سالشه از موقعی هم که آورده اصلا زندگی نداریم، همش میپره اینور اونور، مواش انقدر میریزه که کل خونه و همه چیمون شده مو، بعد چون خونمون هم کوچیکه اصلا نمیتونیم زندگی کنیم، هر چی هم من و پدر مادرم میگیم اینو ببره اصلا حرف تو گوشش نمیره، به نظرتون من چیکار کنم که اینو ورداره ببره؟؟؟؟
سلام من یه خواهر دارم که 24 سالشه، خودم 17 سالمه، خواهرم اخیرا یه گربه پرشین آورده خونمون تقریبا یه ...
عزیزم خواهرت مسولیت اون حیوان را قبول کرده واقعا گناه داره بخواد بفرستش بره بهتره سعی کنین دوسش داشته باشین پیشی را و حتی مخصوص گربه ازین درخت های گربه کنفی براش درست کنین که بازی کنه
بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد