2777
2789
همین حلقه های عرفان نمونه ای از اینا هستن 

یعنی چی حلقه عرفان

گنجشکک اشی مشی،🐥 لبه بوم ما نشین،.      بارون میاد خیس میشی،           برف میاد گوله میشی، می افتی تو حوض نقاشی🐣🐥🐥🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا آکاهی دارم

اتفاقا منم با نظر این کاربر موافقم شما آگاهی ندارید وگرنه این فرقه وجود داره یکم مطالعه کنین راجع بهش میفهمید

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒
خدارحمتش کنه  عشق چه ها که نمیکنی

خيلي مظلومانه رفت من مي گم اون لحظه اي كه گفت بيا بادمجون بخوريم همون موقع تصميمشو گرفته بود😔

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين

دنيا بازيهاي مسخره اي داره انگار اون زمان كه داري مي خندي و براي خودت خوشحالي  داره برات نقشه مي كشه كي مي دونه تقدير چيه خدا بع همه دلها آرامش و به همه زندگيها خوشبختي و بركت بده

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين