2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ما تحت تاثير رضا قرار گرفتيم گفتن اين چيزا فقط حالمونو بدتر مي كنه لطفا حرمت روح اون مرحومو در ...

وا 

الان رفتی تو حال و هوای شاهروخ خان و سلمان خان هیج جوری هم بیرون نمیای ها 

وا  الان رفتی تو حال و هوای شاهروخ خان و سلمان خان هیج جوری هم بیرون نمیای ها

مرسي از دركت

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين
اتفاقا منم با نظر این کاربر موافقم شما آگاهی ندارید وگرنه این فرقه وجود داره یکم مطالعه کنین راجع به ...

هیچ فرقه ای در اسلام وجود نداره که از پیروانش همچین چیزی بخواددر مذاهب دیگه چرا هست 

تا وقتی که زنهای ساده لوح وجود دارن مردان متوهم و بیمار روانی شدید هم وجود خواهند داشت این یه قانونه ...

تو از اون ور بوم افتادي دوستم 

لطفا برام دعا كنيد كسي كه دوسش داشتمو رو فراموش كنم و با كسي آشنا بشم كه انقدر به دلم بشينه و باهاش آرامش داشته باشم كه اون آدم قبلي رو فراموش كنم لطفا وقتي امضامو مي بينيد براي برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستين اللهم صل علي محمد و آل محمد  آمين
نه عزیزم من هیچ وقت بدون شواهد نطر نمیدم  کوبیدن سر مادر به دیوار بریدن دست برادر سوزوندن دست پ ...

خب كه چي ؟ الان زير خاكه تو خدا ادامه نده

خب كه چي ؟ الان زير خاكه تو خدا ادامه نده

عزیزم من ادامه ندادم شماها واسش ختم انعام گرفتید من فقط دارم به این نکته شما رو متوجه میکنم الان همتون عین خانواده وابستگان مواد شدین دارید احساساتی برخورد میکنید غصه میخورید زندگیتون درگیرش  شده گریه میکنید به نظر خودتون این درسته 

رضا واقعا یه اسطوره ی عشق شد از نظرمن..عشقایی که الان اصلا وجود نداره دیگه

اخخواهراى من دوستاى عزيز من .گلاى نى نى سايتى عزيز آخه چه عشقى چه اسطوره اى .اى كاش صاحب اون قصه حرف منو نخونه و اصلا نبينه چون اون قدر آزرده هست ودل شكسته كه واقعا نمى خوام حتى مجازى هم نمكى بر زخمش باشم.ولى روى سخنم با جوون ترههايي كه اين چيزا رو عشق و اين نمونه افراد رو عاشق مي دونند.آيا هر انسانى كه به هوسش پر وبال بده و هر كار غير معقول و غير مشروع بكنه عاشقه ؟ عشق پاك داره ؟ پس عشق ناپاك چيه؟ خواهش مى كنم نياييد بگيد اون كه تا آخر دست درازى نكرد و چه و چه ....خدا رحمتش كنه اصلا بحث اون اشخاص خاص نيست شايد بعد از رنجى كه البته به خاطر خطاى خودشون كشيدن، پيش خدا خيلى هم عزيز باشن ولى راهى كه رفتن كاملا اشتباه بوده.اينم كاملبا نظر برخى دوستان موافقم كه اشتباه خانواده هاشون بسيار بزرگ بوده كه به اينجا رسيدن اما اختيار و انتخاب خود آدمها چى ميشه؟ ما فقط اون آخر رو ميبينيم ميگيم آخ چه بد كاش خودكشى نمى كرد كاش كاش .....ولى وقتى تو چيزاى كوچيك پاى آدم بلغزه شيطان هم خوب بلده كار خودشو پيش ببره.از همون اول اين طور رابطه ها كه شكل ميگيره شيطان دخيله .نگاه حرام ،بوسه حرام لمس حرامو...........از اول كه آدمها اهل خودكشى و يا حتى در قصه بعضى ديگه،اهل رابطه نيستن كه.وقتى پدر مادرها به جاى ديدن مصلحت بچه ها ،فقط لج بازى كنن و تعصب رو جايگزين راه حل منطق و دين كنند همين ميشه.بابا اسلام هم گفته با اونى كه دوست ظارى ازدواج كن .حالا يك ازدواجى به صلاح نيست پدر مادر هم مى دونن ولى جوون نمى فهمه و نمى پذيره نبايد اون پدر مادر به هر قيمت ،به قيمت گنه كار شدن فرزندشون لج كنن.ازون طرف موضوع اعتياد و فرقه هاى گمراه كننده و صد عامل تباهى ديگه باعث بدبختى آدمها ميشه.من واقعا متعجبم يا افراد عاشق نديدن يا خوب دقت نكردن كه اون فرد چقدر ضعفاى اخلاقى و شخصيتى داشته ؟ واقعا فرد بهترى براى عشق نبود اون حوالى ؟ خدايا همه ما رو عاقبت بخير كن.