2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5166 بازدید | 400 پست
علائمی چیزی داری؟البته به علائم نیست بی بی چک نمیخای بزنی؟😁😁😁برا من علامتش اینه پهلوهام تا دوسه ر ...

نه دیگه از بی بی بدم میاد انشالله مستقیم ازمایش اگر مثبت شدم بعد اون میخرم میزنم که ارزوی بی بی چک مثبت به دلم نمونه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم برام دعا کن ایشالا تستت مثبت بشه به حق پنج تن

زنده باشی ، چشم من همیشه دعاگوی شما هستم عزیزم انشالله به زودی مادر میشی ، انشالله با دعای خیرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه از بی بی بدم میاد انشالله مستقیم ازمایش اگر مثبت شدم بعد اون میخرم میزنم که ارزوی بی بی چک م ...

ای جااااااااانم الهی فدات شم دختر چشام پر شد با حرف اخرت

اره والا راس میگی منم از بی بی مشکوک‌و مثبت هایی که تهش به پریود ختم میشن متنفرم

ولی مجبورم وقتی اقدام میکنم نزدیکه پریود هی چک کنم بخاطر امپول 🥲

اینم نشونه ی خوبیه هاااااا به نظر من مامان شدی رفتههههههه 🥳🥳

خودم حسم میگه از ۴ تا یکیش گرفته 😂 حالا بازم مونده به خدا انشالله خیر بخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جااااااااانم الهی فدات شم دختر چشام پر شد با حرف اخرتاره والا راس میگی منم از بی بی مشکوک‌و مثبت ...

خدا نکنه عزیزم😘 🥺 اره خیلی بده انشالله اینسری دیگه هم تو مامانی هم ‌من به مال توام کم مونده اره تو تند تند چک کن مال تو مشکل نداره که انشالله خدا بخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله🥰خب خدارو شکر که جوابش پیدا شد عزیزم ، با تمام وجود درک‌میکنم که چه حسی داری و چی میگی منم ن ...

وااای عزیزم چطوری انوکسپارین میزنی🤕

منکه همون بیمارستان، اشکم در میاد

وااای عزیزم چطوری انوکسپارین میزنی🤕منکه همون بیمارستان، اشکم در میاد

یادت بدم خودت بزن باید دور ناف باشه یعنی پهلوی ناف خب ؟ ۴ انگشت اونور تر بعد که الکل زدی امپول رو ضربتی بزن زود فرو کن آروم نه که خیلی درد میاد ، دارو رو به سرعت خالی نکن خیلی آروم تزریق کن بعد تا ۱۰ ثانیه بشنر بکش بیرون الکل رو بذار جاش تمام 😊 من اونسری دارو رو با سرعت خالی کردم الان نزدیک ۱۲ روزه هنوز جاش درد میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هر شب پروژسترون هم میزنم، واقعا دیگه حوصلم نمیکشه

من پروژسترونم خودم عضلانی به خودم میزنم سرپا چون گفتن رو شکم نخواب چون ۲۰ قبل میذارم‌زیر بغلم بگو جاش درد میکنه اصلا یذره هم درد نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40