2777
2789
عنوان

اونایی که انتقال جنین دادن بیایین دورهم باشیم😔 دلم‌گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 5166 بازدید | 400 پست
یعنی تقریبا سرجمع بین یک سال و نیم تا دو ساله که منتظرمپارسال خرداد عکس رنگی گرفتم از اون به بعد می ...

انشالله به همبن‌زودی مامان بشی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا یک سال که نمیشد از پارسال تیر به اینور میشه ولی دفع میشه نگو انعقاد خون داشتم باید آسپرین و آنوکس ...

خدارو شکر که مشکل پیدا شد و راه حلشم پیدا شده اره خدا جون دکترارو سلامتی بده ، آره عزیزم میزنم ، اگر سوزنو آروم‌بزنی درد ممیاد باید ضربتی زود بزنی بعدشم‌دارو رو خییییلی آروم تزریق کنی من ۱۰ روز پیش با فشار خالی کردم دارو رو الانم جاش عین سنگ شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارو شکر که مشکل پیدا شد و راه حلشم پیدا شده اره خدا جون دکترارو سلامتی بده ، آره عزیزم میزنم ، اگر ...

آهااا،خدا کمکمون کنه همش باید قرص و امپول و این چیزا بره تو جونمون 

نی نی بیاد همشو به جون میخریم🥲

آهااا،خدا کمکمون کنه همش باید قرص و امپول و این چیزا بره تو جونمون نی نی بیاد همشو به جون میخریم🥲

دقیقا انشالله بیاد سالم باشه بازم راضی ایم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا انشالله بیاد سالم باشه بازم راضی ایم

فکر کنم برا تو چون سلول لقاح یافته انتقال دادن براهمین انوکساپارین هم دادن.من چون فعلا دوماه بعد میتونم اقدام کنم  اسپرین داده و گفت به محض تست مثبت امپول رو شروع میکنیم 

تست مثبت یعنی همون سلول لقاح یافته ای که اومده تو رحم 

از یکی پرسیدم گفت اسپرین کفایت میکنه 

حالا من محض اطمینان حتما باز میپرسم 

اره والا دقیقاااااااا یعنی میگم خدایا منم یه روز مادر میشم؟

این چه حرفیه دختر چرا نشی به خدا من دلم برات روشنه اگر تو همین یکی دوماه حامله نشدی هر چی میگی بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم برا تو چون سلول لقاح یافته انتقال دادن براهمین انوکساپارین هم دادن.من چون فعلا دوماه بعد میت ...

آره راست میگی همینطوره صد در صد بنظرم همین اسپرین رو بخور باعث میشه اون مشکلی که داری رفع بشه بعد با خیال راحت اقدام کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
علائمی چیزی داری؟البته به علائم نیست بی بی چک نمیخای بزنی؟😁😁😁برا من علامتش اینه پهلوهام تا دوسه ر ...

نه هیچی فقط انگار میخوام پریود بشم و دگر هیچ😂 خوشبحالت بازم از رو علامت متوجه میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40