2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان لطفااا یع سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگه منظورتون اول رابطه هست که مرد نباید ابراز علاقه کنه، فقط باید طوری باشه که با طرف بفهمونه که بهش توجه و علاقه داره(دختر هم نهایتا باید همین اندازه توجه داشته باشه نه بیشتر) و اینکه... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
ولی اگه منظورتون اول رابطه هست که مرد نباید ابراز علاقه کنه، فقط باید طوری باشه که با طرف بفهمونه که ...

من تو رابطه ای نیستم  ولی همیشه برام سوال بوده

ببینید اخه اصلا جذابیت نداره زن پیشنهاد بده خب  مرد باید بنظرم واقعاا خودشو ثابت بکنه

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊 

اگه از همون اول مرد ابراز علاقه کنه، سیستم بدن زن یه طوریه که واکنش نشون میده، یعنی خود زن هم این پروسه رو میپسنده که= اول مرد ابراز علاقه نکنه که ذهن و روان  زن یه مدت درگیرش باشه، بعد مطلب رو بگه، اینجوری احتمال موفقیت خیلی بیشتر میشه.... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 
اگه از همون اول مرد ابراز علاقه کنه، سیستم بدن زن یه طوریه که واکنش نشون میده، یعنی خود زن هم این پر ...

سن ازدواج مناسب تو اقایون بالای ۳۰ سالگیه؟

خوبیاتونم فیکه عزیزم😊