2777
2789
عنوان

پسره همش بهم لبخند میزد چرا

195 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلی گفتم امشب مهمون داریم و کیه منم سعی کردم زیاد محل بهش ندم در حد تعارف پذیرایی و سلام بعد یچیزی ازم خواست بهش دادم همش با لبخند کوچیک و ملیح نگام میکرد ولی من سعی میکردم اصلا وجودشو جدی نگیرم نگاش نمیکردم اونم مستقیم نگا نمیکرد همش زیر چپشی ولی با بقیه حرف میزدم یچیز خنده دار میگفتم اونم لبخند میزد ینی بدجور رفت رو مخم سرشو مینداخت پایین انگار روش نمیشد نگا کنه ببخشید ولی این چه مرگشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق شده😂میخواد رو مخت راه بره

وای قصدش هرچی بود ب اندازه کافی رو مخم رفت دلم میخواد بگیرم چشاشو دربیارم هرچی تعارف میکردم س ساعت استخاره میگرفت بعد برمیداشت

هیچی بلاخره فامیل تو یه جمع نشستید چشم تو چشم شدین دیگ نمیشه با فانیل حرف بزنیم و بخندیمم زود فکر می ...

ازون نظر فامیلای ما واقعا همچین فکری میکنن اگه جنس مخالف باشین

وای قصدش هرچی بود ب اندازه کافی رو مخم رفت دلم میخواد بگیرم چشاشو دربیارم هرچی تعارف میکردم س ساعت ا ...

واییی   ازتعارف متنفرم😑🤣 عاشق پسرخاله امم 

بعدسریه چیزی بهش حرف زدم بردم‌میوه‌تعارف کنم‌هی گفتم بردارین  همه برداشتن جز اون  اخرش‌عصبی برگشتم گفتم‌میخوری یانه؟؟؟🤣اونم برگشت خنثی نگا کرد گفت نه 

حالا فک کنم خاله ام فهمید بچه اش‌مظلوم واقع شده براش میوه برد