2777
2789

خواهش میکنم صادقانه جواب بدین

اگه بدونین پسر یا برادرتون دختر رو میخواد ک‌خوبه و‌بد نیس ولی تنها مورد طلاق پدر مادرشه چه واکنشی نشون میدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادرم که می دونم این کارو نمی کنه..

چطور ؟؟باهاش صحبت کردی.. 

کسی که از کارش پشیمون نیست دوباره انجامش میده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

برادرم چند ساله عاشق هم دانشگاهیشه تا ارشد هم خوندن

دختره خیلی ازنظر فرهنگی با ما فرق داره هم پولداره هم سگ نگه میدارن و نماز رو هم بخاطر داداشم رفت یاد گرفت 

بنظر شماها ازدواج کنند خوشبخت میشن؟

من خودم بایه مدهبی ازدواج کردم راضی هم نیستم نه به تهمت اعتقاد دارن نه به دروغ .. نمیدونم دقیقا به چیه اسلام اعتقاد دارند .. ققط دعا کنید از دستشون راحت بشم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

مهمه چرا جدا شدن؟

طلاق هزارتادلیل داره اگر دلیلش منطقی باشه،چه اشکالی داره،دخترخانم چه تقصیری داره

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر