یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیرمرده بره شکایت میان میبرنش به جرم دزدی .نگران نباش.
ازاون شکایت نمیکنن که ازمن شکایت میکنن دوستم کارمنده بانکه پیشش آبروم رفت حساب بانکیم شعبه اش تو شهر بابام ایناست به بابام هم گفتن آبروی اونم برده کسی این کثافت رو نمیشناسه که بابام اونجا آبرو داره
یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
بايد بگه انسان نيستي كه انقدر حق خوري ميكني چون حق خوري مسلمون وغير مسلمون نداره
بله درست میگی پونه جون😒، من مطمئنم خیلی عصبی شدی بخاطر این تاپیک الان
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
بگو طلاقمومیگیرم ..خاک برسرت که واسه یک نیلیونوچهارصد حروم زندگی حلالتو ویرون کردی یعنی یک تومن پول ارزش این همه ناراحتی وحرصوجوش و گناه و داشت بگو مهرم صدبرابراین پوله میگیرم ازت بی شرف
خداخودش ب راه راست هدایتش کنه واقعا تحمل اینجور آدمایی سخته نمیخوام تو دلتو خالی کنم, ولی بیشتر موقع ها تاوان اشتباهاتوخطاهای آدم گریبانگیر خونوادش میشه پس بخاطر حفظ جون خودتم ک شده نفرینش نکنو کمکش کن اصلاح شه