2777
2789
😄😄😄😄چِشَم کف پات🖑🖑🖑

خدا نکنه، این چه حرفیه میزنی. قربونت عزیزم 😘

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم اگه قراره باهاش زندگی کنی هراتفاق بدی هم براش بیفته زجرشوتومیکشی..کاش ادم شه اه..اعصابم برات بهم ریخت ببین تامیتونی کارشوتحقیرکن وبهش بگو ذلیل میشی آخرش اه ونفرین همه دنبالته

پیرمرده بره شکایت میان میبرنش به جرم دزدی .نگران نباش. 

ازاون شکایت نمیکنن که ازمن شکایت میکنن دوستم کارمنده بانکه پیشش آبروم رفت حساب بانکیم شعبه اش تو شهر بابام ایناست به بابام هم گفتن آبروی اونم برده کسی این کثافت رو نمیشناسه که بابام اونجا آبرو داره

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
بايد بگه انسان نيستي كه انقدر حق خوري ميكني چون حق خوري مسلمون وغير مسلمون نداره

بله درست میگی پونه جون😒، من مطمئنم خیلی عصبی شدی بخاطر این تاپیک الان 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
وااای چقدر بی وجدان ببخشی  اما تاوان کتکایی که بیدلیل زد میبینه

آره منم همینو میخام میخام تاوان کاراشو پس بده منم به چشمم ببینم.

برم بهش بگم عاقبت کتک هایی که زدی بلاهایی که سره مردم من پدرومادرت آوردی همش نتیجه ی اونه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

خداخودش ب راه راست هدایتش کنه واقعا تحمل اینجور آدمایی سخته نمیخوام تو دلتو خالی کنم, ولی بیشتر موقع ها تاوان اشتباهاتوخطاهای آدم گریبانگیر خونوادش میشه پس بخاطر حفظ جون خودتم ک شده نفرینش نکنو کمکش کن اصلاح شه

اقا اجازه ؟  حالم بد شد .یه فحش بدم؟  رسما خاااااک تو سر شوهرت .توهم دستش اسیری .خدا کامل ...

هیسسسس!!!معلمها فحش نمیدهند...

😉😂

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
حالم خیلی بده کاش یکی بفهمه درک کنه. کاش یکی بگه خدا حتما جوابشو میده

عزیزم دلم میدونم منم وقتی مثل شما عصبیم همینجوری ناله نفرین میکنم ولی بعدش به عواقبش فکر میکنم عین چی پشیمون میشم 

اگه شوهرت اینهمه مرتکب خلاف شده بهتره بره زندان تا اونجا حسابی آدم بشه برگرده