2777
2789
منم گفتم اشکالی نداره شماره حساب بدین بفرستم پولو. ولی پول تو کارت شوهرم بود بهش گفتم قبول نکرد بفر ...

وا عجب نامردیه.چی می کشی تو از این موجود دو پا

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا شماها چیکار دارید شوهر خودشه دوس داره نفرین کنه 

ادم عصبانی میشه رو گفته هاش که تسلط نداره حالا شماها شدید معلم اخلاق 

مادربزرگ خود من عصبانی میشه به بابا بزرگم میگه ایشاالله بمیری من برم کربلا رو بگردم 

هنوزم که هنوزه پول طرف رو نفرستاده.

چند سال پیش دست شوهرم توی فدتبال شکسته بود پیگیری نکرد وهمونجور شکسته مونده مچ دستش شکستگی خیلی کوچولو هست 

چندماه پیش باینفر بحث کلامی کردن من میدونم درگیری نشده فقط شوهرم دوتا به اون طرف سیلی زره فقط همین.

ولی شوهرم رفت ازاون آقای بدبخت شکایت کرد نوشت زده دستمو شکسته 

خاک برسره مسئولا بکنم که تونست با پونصدهزارتومن از پزشک قانونی نامه بگیره.

به دونفرهم یکی دوملیون داد تا اومدن تو دادگاه دست روی قرآن گذاشتن که دیدن اون آقا شوهرمو زده درحالی که من میدونم به مولا علی قسم اون دست روی شوهرم بلند نکرده بود.

امروز دادگاهشون بود بیچاره آقاهه نداره.ازش دوازده ملیون پول گرفت بابت دیه.

پول هارو آورد توخونه دعواش کردم دعوامون بالا گزفت دوباره کتک کاری کردم بهم میگه به تو مربوط نیست عشقم کشیده زرنگم پول در میارم.

من واقعا نمیتونم تحمل کنم ۱۲ملیون پول کمی نیست

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
اوهوم استارتر باید دعا کنه شوهرش درست شه

نه عزیزم نگو اینجوری به جرم معلم اخلاق شدن دارت میزنن اساتید...همون نفرینشونو بکنن

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
امروز چله بسم الله رو ختم کردم دعا میکنید حاجت روا شم  ممنون از همه

حاجت روا باشی گلم.

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بهتر نیست باهاش صحبت کنی و از عواقب کارش بهش بگی،البته با ملایمت

خیلی صحبت کردم خیلی التماس کردم گریه کردم نمیفهمه درک نمیکنه

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
هنوزم که هنوزه پول طرف رو نفرستاده. چند سال پیش دست شوهرم توی فدتبال شکسته بود پیگیری نکرد وهمونجور ...

وای عزیزم چقدر بد بهت حق میدم بهش بگو جدا شه بره با یک حروم خور مثل خودش ازدواج کنه