2777
2789

راستی بچه ها شوهره من همون جونوری هست که یبار تصادف کرد طرف رو کشت دوست بیچارشو باماشین زد اونم مرد.

بعداون یروزی که دستشو الکی رو قرآن گذاشته بود  باهم تو ماشین بودیم چپ کردیم کمرش شکست.

مغازشو دزد برد.

یکی دوماه پیش هم تازه ماشینشو عوض کرده بود رفت ته دره و ماشین نابود شد ولی شوهرم حیا نکرد

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله چنین بلایی سرهدشوهره منم نازل بشه چون این کثافت هم کارش بالاستیک و این چیزاست.

مجبورم بگم آامین

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
راستی بچه ها شوهره من همون جونوری هست که یبار تصادف کرد طرف رو کشت دوست بیچارشو باماشین زد اونم مرد. ...

😑

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
عمدی زد که پولاشون رو بالا بکشه؟

همش براش اتفاق افتاد همش براش نشونی از طرف خدا بود ولی آگاه نشد

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

موندم تو که پرونده ی به این سیاهی داره شوهرت و میشناشیش بوی پول بهش میخوره شیطان میشه چرا بهش گفتی پول اومده تو حسابت چرا براش کارت به کارت کردی چرا همون اول به بانک زنگ نزدی والا هرچی سر زنا میاد از سادگی خودشونو 

موندم تو که پرونده ی به این سیاهی داره شوهرت و میشناشیش بوی پول بهش میخوره شیطان میشه چرا بهش گفتی پ ...

آخه بعد از ظهر بود بانک تعطیل بود.

فکرکردم پول ماله خودشه وقتی بهش گفتم حسابم پول اومده گفت یه نفر بهم بدهی داشت میخاست کارت به کارت کنه کارتم پیشم نبود بدم چون شماره کارت تو توگوشیم بود دادم بفرسته حالاهم خودت بزن به حسابم.

منم زدم

عالی عزیزم خیلی خوب شدم خدایی

خداروشكر،،، فكر كنم الان كاراشون خيلي بهتر شده باشه، من حدود سه سال پيش عمل كردم پيش دكتر شكوهي، اونموقع انگار كم تجربه تر بودن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گفتم بهش گفتم خدا جوابت میده برگشت به خوده خدا فوش داد.ای خدا غلط کردم اسمتو آوردم که فوش داد حرفای ...

ببخشید استارتر ولی خاک تو سر شوهرت 😬 میخاستی بگی معلوم نیس پول چند نفرو خوردی که هار شدی و پاچه میگیری مالِ مردم خور،،  

میگفتی هاپ هاپ، بیا منو بخور 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢