الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
خوب عزیزم چرا دعوا انداختی که کتک بخوری دیگه کاری نداشته باش خود بانک پیگیری میکنه وقتی مامور ...
اقا اجازه ؟ حالم بد شد .یه فحش بدم؟ رسما خاااااک تو سر شوهرت .توهم دستش اسیری .خدا کامل آزادت کنه .این دزد هست .دروغگو هست.تهمت زن هست .منافق هم هست تو کارش .خیانت در امانت هم میکنه .یعنی آخرشه . با اجازه ی کاینات .ای بمیره نکبت عوضی
مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بیشتر حال ما خراب کرد تا حال خودشو من بعید میدونم حال خودش خیلی خراب شده باشه فقط خنک شد که ...
😐 اگه ناراحت نبود تاپیک نمیزد دوست عزیز
یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢