2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز گذشت از صاحب پول خبری نشد نتونستم طاقت بیارم گفتم شاید مال یه بنده خدایی هست خبرنداره.

شوهرمم خوشحال ازاینکه صاحب پول پیگیری نکرده.برگشت گفت دیگه حتی پیداهم بشه نمیخام پولشو بدم.

نتونستم صبر کنم صبح به بانک زنگ زدم گفتم اوناهم گفتن یه نفر چک خوابونده حسابت گفتم اشتباه شده لطفا پیداکنید صاحبشو.

اوناهم پیگیری کردن پیدا کردن طرف زنگ زد به من گفت از شمال یه بنده خدای پیری شمارهحساب روغلط گفته بجای یدونه ۸ دوتا۸زدن واومده حسابشما.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

گیج بازی درآوردی پول و ریختی به حسابش؟؟؟

اصلا چرا زنگ زدی بهش

هرکی پول و ریخت زنگ میزنه خودش دیگه😒😒😒😒😒😒😒😒

الان تو خنگ بازی دراوردی

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

منم گفتم اشکالی نداره شماره حساب بدین بفرستم پولو.

ولی پول تو کارت شوهرم بود بهش گفتم قبول نکرد بفرسته.

اون طرف گفت شمارشو بده خودمون حرف بزنیم دادم شمارشو هر چی از دهنش اومده بار اون بنده خداها کرده.

به من زنگ گفت حق نداری دیکه به گوشیت جواب بدی.

اومد خونه چنان دعوایی کرد که نگو نپرس.

کثافت منو کتک زد.

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
😁😁😁

مامان پارسا، يه سوال

از عملت راضي هستي؟ 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.