2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره قطع نخاع بشه بمیره نتونه حرف بزنه نتونه سره مردم بلا بیاره.غیر ازمن نفرین خیلیا پشت سرشه. پدروم ...

ووووووییییییی!!!!

اه پدر و مادر 

نفرین شما 

نفرین اون آدمایی که پولشون رو خورده 

خدا به دادش برسه با این همه بدی که کرده

🖤🖤🖤
بیشتر حال ما خراب کرد تا حال خودشو من بعید میدونم حال خودش خیلی خراب شده باشه  فقط خنک شد که ...

حالم خیلی بده کاش یکی بفهمه درک کنه.

کاش یکی بگه خدا حتما جوابشو میده

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

بگو تو مسلمون نیستی حق خوری میکنی نامرد

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
خوب عزیزم چرا دعوا انداختی که کتک بخوری  دیگه کاری نداشته باش خود بانک پیگیری میکنه وقتی مامور ...

اقا اجازه ؟  حالم بد شد .یه فحش بدم؟  رسما خاااااک تو سر شوهرت .توهم دستش اسیری .خدا کامل آزادت کنه .این دزد هست .دروغگو هست.تهمت زن هست .منافق هم هست تو کارش .خیانت در امانت هم میکنه .یعنی آخرشه . با اجازه ی کاینات .ای بمیره نکبت عوضی

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
بخاطر اين قضيه پول فقط مرگشو از خدا ميخواي يا كلا بده؟

کلا بده نامرده ...

غیرت نداره.ازش متنفرم

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.
بیشتر حال ما خراب کرد تا حال خودشو من بعید میدونم حال خودش خیلی خراب شده باشه  فقط خنک شد که ...

😐 اگه ناراحت نبود تاپیک نمیزد دوست عزیز 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
خوب عزیزم چرا دعوا انداختی که کتک بخوری  دیگه کاری نداشته باش خود بانک پیگیری میکنه وقتی مامور ...

خب عزیزم صاحب حساب استارتره .پول به حساب استارتر واریز شده.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...