2777
2789
عنوان

خاطره زایمان و بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 73 پست

بعد از یک ساعت منو از در اتاق زایمان اوردن که ببرنم بخش همین که مامانم و شوهرم رو دیدم شروع کردم به خندیدن انگار از یه جنگ بزرگ پیروز شده بودم  شوهرم حالم رو پرسید و بهم تبریک گفت و بعدش گفت برعکس دخترمون این دیگه کپی خودم شده مو مشکی و پوست گندمی منم گفتم اره دیدمش کپ خودته.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یک روز مرخص شدیم و اومدیم خونه. دیگه همه فامیل های شوهرم از شهرستان اومده بودن.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

روز سوم که بچه رو برا غربالگری بردیم ازمایش زردی هم ازش گرفتن و گفتن عصر بیاین جواب رو بگیرین. عصر که شوهرم رفت جواب رو گرفت زنگ زد بچه رو حاضر کن بیام بریم پیش دکتر. گفت مگه چیشده گفت هیچه میخوام ازمایشش رو نشون بدم گفتم پس بچه رو برا چی ببریم گفت دکتر خودش ببینه بهتره. نگو به مامانم اس زده که لباس و وسیله های بچه رو بزار دکتر گفته باید بستری شه زردی روی 21 بود

وای منم پس فردا سز میشم دارم میمیرم از استرس

عزیزم سزارین خیلی خوبه حسابی لذت ببر از این لحظات اصلا استرس نداشته باش به سلامتی انشالله نی نی رو بغل بگیری

سه چیز را قربانی نکنید :خانوادتان،احساستان،وقارتان

ببخشید نمیتونم جواب بدم تند تند دلرم مینویسم تموم شد جواب هارو میدن

ساعت 1:50 دقیقه شد که با یه دردی مثل موج که از بالای دلم شروع تا پایین دلم. اصلا توجه نکردم.خوابیدم دوباره ساعت 3 یه درد خیلی کوچیک که نمیشه گفت درد بیدار شدم.دیدم یه لک صورتی دارم.بیدار بودم تا ساعت 6 برگه و خودکارم پیشم بود که موقع درد و استراحت رو یادداشت کنم که تا اون موقع دردی نداشتم.نماز صبحو خوندم خواستم برم بخوابم دوباره لک دیدم به بیمارستان زنگ زدم و وضعیت رو گفتم و با ارامش گفت حالا بیا یه معاینه شو درد نداری حتما وقت زایمان نیست.به مامانم زنگ زدم و گفت سریع بریم. منم هیچ وسیله ای با خودم نبردم اما مامانم به بطری شربت زعفرون غلیظ و کلی مغز اومد که من بهش گفتم چه خوش خیالیا زایمان کجا بود من که هیچی با خودم نیاوردم. اخه من 39 هفته تموم شدم و تا اخر هفته 40 امید به زایمان داشتم. رفتم بلوک زایمان یکی اومده بود کیسه ابش پاره شده بود و 5 سانت باز بود و جیغای بنفشی میزد که من داشتم غش میکردم از درد اون من گریه کردم.بعد از اون نوبت من بود که معاینه بشم به شوهرم زنگ زدم گفتم بیام بریم من نمیخوام .اما گفت بمون معاینه بشی یه وقت خطرناکه لک دیدی. ضربان قلب بچه رو گذاشت و خوب بود معاینه کرد گفت 4 سانت باز هستی که اونجا من تعجب کردم گفتم یعنی منم 5 سانت باز بشم مثل اون خانوم جیغ میزنم؟ماما گفت نه این خیلی بی روحیه بود اخع همسرشم نیس با همسایش اومده و همین طور عمل تنگی وازن داره تحمل دردا براش سخته.ماما به دکترم زنگ زد وضعیت رو گفت.دکتر ان اس تی 2 ساعت یه بار و زایمان فیزیولوژیک دستور داد یعنی بدون دخالت دارو امپول فشار دردا خودش باید بیاد که زایمان انجام بشه. از ماما پرسیدم چرا گفت این دکتر  مخالف امپول و تحریک با معاینه هست گان و دمپایی پوشیدم به اتاق درد رفتم خدارو شکر اتاق دردا خصوصی بود .مامانم اومد پیشم از اول زایمان تا نیم ساعت اخر پیشم بود .از اول پیاده روی کردم شاید تو اون چند ساعت من 5 کیلومتر راه رفتم.مامانمم یک سره به من مغز و میوه شربت زعفرون میداد ناهارمم خوردم.از ساعت 9 تا 4 بعد از ظهر به همین روال گذشت دکترم اومد همش دعا میکردم که حتما بیاد اخه مسافرت سمت کاشان بود .گفت ۵ سانتی و من گفتم زیاد درد ندارم.از ساعت 6 یع دردایی میومد هر 10 دقیقه یا یه ربع که درد خیلی کوچیکی بود من همچنان در حال پیاده روی و چرخش لگن برام توپ اوردن و گفتن مثل گانگورو روش بالا پایین برم و با اومدن درد روش لگن رو بچرخونم. وقتی درد میومد فقط نفس عمیق میکشیدم توکلاس زایمان اینارو یاد داده بودن .ساعت 8 شد دردا به هر 5 دقیق با انقباض 30 ثانیه رسید که مامانم به ماما گفت که دردا فاصلش بیشتر شده معاینه کنید.گفت 7 سانت شدی اصلا توپ رو بذار کنار و بخواب و فقط برا دستشویی بیا پایین که برم به دکتر خبر بدم.احساس میکردم داره به مقعدم فشار میاد اما زور نمیدادم میدونستم که خطر داره. دردا به 3 دقیقه و انقباض 45 ثانیه رسید. دکترم اومد با ارامش بود دیدمش خوشحال شدم کلی با منو مامانم صحبت کرد منم گفتم به دستور شما ما اینجا پیک نیک راه انداختیم و کلی شوخی کرد مامانم بعدا گفت انقد استرس داشتم وقتی دکترتو دیدم واقعا اروم شدم .به مامانم گفت که دیگه باید بره اصلا متوجه رفتنش نشدم سرگرم دکتر شدم.معاینه ک د گفت 9 سانتی گفت کیسه ابو پاره میکنم مت که نفهمیدم چه جوری پاره کرد نه دردی نه احساسی هیچی. گفت شفافه منم خوشحال که اخجون سز نمیشم احساس فشار کردم گفتم میخوام برم دستشویی دکتر گفت نه این سر بچست که داره فشار میاره. گفت دراز بکش درد که رفت با پرستار بیا اتاق زایمان. منتظر شدم. درد رفت با پای خودم و بدون درد و همراه پرستار اتاق زایمان رفتم. دم تخت رسیدم درد اومد دکترم با ارامش صبر کرد استراحت شد و رو تخت خوابیدم با اومدن درد زور زدم با تمام قوا.موقع استراحت فقط نفس عمیق میکشیدم با کپسول اکسیژن.دوبار زور. استراحت. زور. نی نی به دنیا اومد لیز خورد مثل ماهی.دردا رفتن دیگه هیچی نبود انگار که تا اون موقع هیچ دردی نداشتم.صدای گریش اومد باورم نمیشد که این نی نی منه و منمن مادر شدم.گذاشتنش رو تخت که گرمش کنن. مثل عشقا گریه کرد منم باهاش حرف میزدم دوست داشتم برم پیشش که باید دوخته شدن رو تحمل میکردم نیم ساعت طول کشید تو این میون همش با دکتر حرف میزدیم برش خوردن و دوختنش رو اصلا حس نکردم بعد رو برانکارد رفتم و به بخش منتقل شدم اتاقمم خصوصی بود وقتی رسیدم مثل قحطی زده ها نشستم تا خرخره خوردم انگار نه انگار تا 1 ساعت قبلش داشتم همش کیخوردم.شوهرم مادر و مادرشوهرم اومدن نی نی هم پرستار اورد و نحوه شیر دادنو توضیح داد.اینجوری بود که .نیایش من ساعت یازده و بیست و دو دقیقه شب .جمعه  با وزن 3 و 100 و قد 52 و دور سر 33در بیمارستان خاتم الانبیا در تهران اسم دکترم نفیسه کاشانی زاده بود ببخشید که طولانی شد

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
مرسی عزیزم فدات

عزیزم منم سز شدم اصلا نترس فقط همرات شیاف مسکن ببر که یوقت پرستارا تو تل گرام بودن و دردت گرفت خودت استفاده کن

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

رفتیم بیمارستان و تو راه اروم اروم بهم گفت دکتر گفته باید بستری شه. من که فقط داشتم زار میزدم. اونجا بچه رو ازم گرفتن گفتن اینو ما اماده میکنم تو هم برو لباس بگیر و کلید کمدت تو اتاق مادارن رو بگیر بیا اینجا. به شوهرم هم گفتن بره شیر خشک و قطره چکون بگیره. بعد از چهار روز بستری شده و هی بالا و پایین شده بیلی روبین اومد روی 7 و مرخص شد. اومدیم خونه ولی باز بالا رفت و روی 9 تا واکسن دو ماهگی موند ولی دو روز بعد واکسن ازمایش دادیم 5 بود دیگه خدا رو شکر خوب شد.

اهان یادم رفت بگم پسرم با وزن 4035 قد 53 دور سر 36 به دنیا اومد.