2777
2789
عنوان

شوهرم ببینین چی میگه تو طلاقیم

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 73 پست
شوهر من کلا دلبسته نشده بود فک کنم راحت گذاشت کنار منو

اتفاقااااا چون نمیتونه فراموش کنه این کارو میکنه ک خودشو سرگرم کنه الان داغه نمیفهمه ولی بعدش مث سگگگگ پشیمون میش یه زن واقعی کجا ی زن هرزه کجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل همین‌جاست ک بچه ننست فک میکنه من لباسم ک بعد چندوقت ببره پس بده

حالا فکر میکنی اگه با همچین آدمی که ذره ای ثبات شخصیتی نداره به زور بری زیر یک سقف خوشبخت میشی؟ بنظرم در درجه ی اول خودت باید روی عزت نفست کار کنی

I will always love you❤️💖💗

رفت کلی دادگاه مهریه گذاشتی اجرا شوهرشم بلاگ کرد

بعد من بردیمش کلی پوست داغون بود خیلی بخودش بچه هاش سرگرم بود 

هرچی طلا داشت همه رو فروخت خرج خودش کرد با بچه ها پارک وکلاس 

آخر شوهرش ک دیدش 

چندبار اومد خونشون آخر رفت شکایت پس گرفت و اشتی کردن

اره دقیقا هر وقت ازش فاصله میگرفتم میومد سمتم

حالا توام هزینه کن کلاسهایی برو اموزش ببین خاهرگلم تو این دوره زمونه باید بلد باشی چجوری شوهر داری کنی

هیچ زنی با التماس شوهر نگه نمیدار

بگو حقت هموناند با اونا بودن افتخاره زن سالم ادم حسابت کرد افتخار کن ببخشید تند گفتم خدا انشاالله به زنانمون عفت و به مردامون غیرت بده انشاالله 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

وای کلثوم وای کلثوم وای وای دست بردار روزی شش تا تاپیک برای شوهر کصخولت میزنی بخدا تو واقعیت همیمجور تو مخ. باشی حق داره تو رو طلاق میده

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا