2777
2789
عنوان

خاطره زایمان و بعدش

| مشاهده متن کامل بحث + 1193 بازدید | 73 پست

راستی یادم رفت بگم ابروهامم پر کرده بودم که دم دمای زایمان برم عصر از آرایشگاه دراومدم رفتم بیمارستان خیلی چسبید

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خانوما من دو دلم بچه اولمه استرس دارم نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی😞 از طبیعی می ترسم بخاطر دردش از سزارین بخاطر پارگی شکمم😢😢😢 چیکار کنم کدومش بهتره راحت تره الان داستان زایمان دوستامونو که خوندم استرسم یکم ریخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما من دو دلم بچه اولمه استرس دارم نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی😞 از طبیعی می ترسم بخاطر دردش از س ...

هر دو تاش سختی خودش رو داره ولی به نظرم من طبیعی بهتره به شرط اینکه جای خوبی بری. من چون دخترم نچرخیده بود مجبور به سز شدم سر این هم دکتر گفت سزارین بهتره برات

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
هر دو تاش سختی خودش رو داره ولی به نظرم من طبیعی بهتره به شرط اینکه جای خوبی بری. من چون دخترم نچرخی ...

طبیعی میگن دردش برای دو ساعت و سزارین باید خیلی احتیاط کنی

بله دیگه طبیعی تا وقتی که بچه به دنیا میاد سزارین بعد از بین رفتن سر ی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.
ساعت 1:50 دقیقه شد که با یه دردی مثل موج که از بالای دلم شروع تا پایین دلم. اصلا توجه نکردم.خوابیدم ...

وای خوشبحالت بمن گفتن ۲سانت بازی طبیعی بیار امپول فشار زدن نصف شب ضربان قلب نی نیم اومد پایین اصلا یه وضعی بود دستگا وصل کردن گفتن غذا اینا هیچی نخور چون موقع زایمان خرابکاری میکنی فقط ۲تا ابمیوه خوردم تو ۲۴ساعت

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
وای خوشبحالت بمن گفتن ۲سانت بازی طبیعی بیار امپول فشار زدن نصف شب ضربان قلب نی نیم اومد پایین اصلا ی ...

نه من دکترم گفت همه چیز بخور. تو اتاق زایمانم بهم گفت مجازی همه جور خرابکاری کنی اصلا اگر نکنی میفهمم که درست زور نمیزنی

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
نه من دکترم گفت همه چیز بخور. تو اتاق زایمانم بهم گفت مجازی همه جور خرابکاری کنی اصلا اگر نکنی میفهم ...

چقد خوب من کیسه ابم پاره شد ریخت رو تخت خدمه شون سرم داد زد ک چرا پوشک نزاشتی چخبره نمیدوستم 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
خیلی  با آرامش تعریف کردی یکم آروم شدم من تازه اولاشم ولی تمام فکرم زایمانه خیلی میترسم

منم خیلی خیلی میترسیدم اما اصلا اون چیزی که فکر میکردم نبود .انشاالله به وقتش با خودت تمرین کن که ارامشتو حفظ کنی.

منم طبیعی زایمان کردم ولی ببخشیدا من اصلن موقع زایمان حس زور زدن رو نداشتم 

ااااااا مگه میشه اخه؟ وقتی بچه بیاد پایین و نه سانت بشی احساس میکنی به مقعدت فشار میاد

واااااااای مردم از گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 عزیزم تبریک میگم بهت مبارکت باشه مادر شدنت😭😭😭😭 ...

انشاالله شما هم سر وقت مامان میشی.اونجور که خودت میخوای زایمان کنی

وایییییی کلا فک کنم از زایمان بوویی نبردی  خوشبحالت  واقعا  تنها کسی هستی ک اینو میگ ...

زایمانم بدون امپول فشار بود دردا کم کم اومد سراغم به خاطر همین راحت بود البته اولین تجربم بود