2777
2789
عنوان

اگه خندتون گرفت😂

272 بازدید | 19 پست

چند تا پست خنده دار میذارم بخون و حالشو ببر و بخند

اگه دلت شاد شد و دوست داشتی برای سلامتی جسم و روحم یه صلوات بفرس⚘ 

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

خنگول میره سربازی تو صف بوده

سروان میگه: به چپ چپ به راست راست

سروانه می بینه خنگول همینجوری وایستاده و هیچ کاری نمیکنه

میگه تو چرا به فرمانم عمل نمی کنی؟

خنگول میگه:

جناب سروان شما اول تصمیم قطعی رو بگیر بعدش چشم من انجام میدم 😂😂😂

به زنه خبر دادن شوهرتو که فرستادی بره واسه شام مرغ بخره تصادف کرده مرده 😫

گفتن: حالا میخوای چیکار کنی؟😩

گفت: نمیدونم خودمم شوکه شدم😱 شاید ماکارونی درست کنم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😶😶😶عزیزم برات فرستادم زیاد بخودت فشار نیار

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یه ضرب المثل مردونه هس که میگه 🤓😎

مردای خنگ به زناشون میگن کم حرف بزن اما مردای دانا به زناشون میگن آخ نمیدونی وقتی دهنت بستس چقد خوشگل میشی عزیزم 😀😂😂😂

یه روزی افسر میخواست بابامو جریمه کنه

بابام گفت افسر بخدا ندیدم

افسر گفت چراغ قرمز به این بزرگی رو ندیدی؟

گفت اونو که دیدم تو رو ندیده بودم

😃😂

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه روزی افسر میخواست بابامو جریمه کنهبابام گفت افسر بخدا ندیدمافسر گفت چراغ قرمز به این بزرگی رو ندی ...

😂😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

گفتم دل چند نفر شاد بشه،قصدم فقط فرستادن صلوات نبود

باشه گلم ادامه بده😆