2777
2789
عنوان

خاطره زایمان و بعدش

1193 بازدید | 73 پست

سلام. عزیزان میخوام خاطره زایمان دومین بچم یعنی پسرم محمد علی رو تعریف کنم. تو روز 10 آبان 96 ساعت 12 ظهر بستری شدم. بهم گفته بودن فرداش ساعت 11 عملم میکنن ولی صب ساعت 6 دیدم صدام میکنن تخت شماره26 پاشو لباس عملت رو بپوش اماده شو وای از استرس پاهام میلرزید چون هنوز مامانم و شوهرم و دخترم نرسیده بودن. داشتم اروم اروم لباس هارو میپوشیدم که دیدم مامانم هراسون اومد بالا، نگو پایین تو مانیتور اسم من رو دیدن که نوشته اماده عمل فک کردن رفتم اتاق عمل. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ساعت هشت طول دادن بعد یه لباسی مثل عبا برام پوشندن و بردنم طرف اسانسور تو راه دخترم و شوهرم رو دیدم. از چشمای شوهرم استرس میبارید ولی خیلی خودش رو جمع جور میکرد تا من تفهمم دخترم هم تو عالم بچگی ذوق داشت. تا در بخش زایمان باهام اومدن اونجا دیگه بوس و خداحافظی کردم رفتم داخل اونجا کفشا و کیفم رو دادم پرستار بده به مامانم خودم رفتم تو اتاق انتظار نشستم تا سوند رو وصل کنن.

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست.

ولی انقد پرستارا مشغول شدن کهیادشون رفت انژوکت و سوند من رو وصل کنن. چون تو ریکاوری چند تا مریض بد حال بودن . من رفتم اتاق عمل پرستار اونجا گفت پس برا تو چرا سوند و انژوکت نزدن گفتم نمیدونم دکترم اومد تو حالم رو پرسید و عینکش رو زد . تو این فاصله انژوکت و سوند رو وصل کردن دکتر بیهوشی ب اومد و امپول رو زد تو کمرم و گفت زود دراز بکش ولی من تا خواستم به خودم بجنبم پاهام سر شدن و به کمک پرستارا دراز کشیدم 

پرده رو کشیدن و شروع به عمل شدن که بعد از 13 دقیقه صدای پسر کوچولوم اومد دکتر گفت خرس تنبل خورده و خوابیده چه تپولو شده دل تو دلم نبود که بچه رو نشونم بده ولی داشتن تمیزش میکردن پرستار گفت مامان جون اماده شو پسرت اومد دیدم صورت پسرم رو چسبودن رو صورت من همین که گفتم پسرگلم اروم شد. بچه رو بردن منم برن ریکاوری اونجا هی میگفت پاهاتو تکون به منم نمیتونستم اعصابم بهم میریخت اخرش .فتم نمیتونم بزار بخوابم پرستاره گفت من به خاطره خودت میگم که زود تر بری پیش شوهرت اینقد زنگ زده پدرمون رو در اورده.