2777
2789
عنوان

زن داداشمو خیلی دوس دارم

288 بازدید | 21 پست

سلام، من فقط یه دونه داداش دارم. اونم زن و بچه داره. زن داداشمو خیلیییییی زیاد دوسش دارم. هم قیافه شو. هیکلشو. متانتشو. ولی چون کم حرفه(مدلشه البته)، خیلی نتونستیم کلا باهاش ارتباط عاطفی برقرار کنیم. ما چنتا خواهریم. من همیشه فک میکنم من بیشتر از بقبه دوسش دارم. تا حالا پیش اومده از مامانم اینا دلخور بوده باهام درد دل کرده. نه تنها به کسی نگفتم بلکه خیلی درکش کردم. هرچند خب جون پدر و مادرمن ناراحت میشم اگه در موردشون حرف بدی بگه ولی تهش خودمو میذارم جاش. میگم چطور که من از خواهر شوهرم انتظار دارم اینم مثل من چه فرقی داره؟همیشه پشت سرش دفاعشو میکنم. با مامانم حرف میزنم. الانم شنیدم افسردگی گرفته😔انقد دلم میخواد بهش نزدیک بشمو کمکش کنم. چون خودم قبلا این دوره رو گذروندم. ولی میترسم دوس نداشته باشه بخوام صمیمی شم. دلم میخواست ته دلمو میدید. که من خودشو دوس دارم. نه اینکه جای عروس بخوام کمکش کنم. بهش پیام میدم. قلب میفرستم.اونم میمونه چی بگه بنده خدا. میگه؟میگم هیچی. توی دو مورد از سختترین لحظات زندگیم کنارم بود. جاییکه حتی خواهرام باهام همدل نبودن این بخاطر من بغض کرد. جلو داداشم بخاطر ازدواجم ازم دفاع کرد. هرگز فراموش نمیکنم. ولی نمیدونم چجوری باهاش ارتباط برقرار کنم چون خیلی کم حرف و ساکته.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام از نظرم همین که خونه هم رفت و امد کنین و هر چند وقت یکبار دعوتش کنی میتونه روحیه دونفرتون رو عوض کنه

همچنین میتونی باهاش مثلا باشگاه ثبت نام کنی و یا داخل پارکی قرار بزاری

چند سالشه چرا افسردگیگرفته

یکم به پوچی رسیده از نظر اینکه چیکار کنه چه فعالیتی سرشو گرم کنه‌ ولی بیشترش بخاطر داداشمه. شاید دوس داشت تو رفاه بیشتری از الان زندگی کنه

برات امکان داره حضوری بری ببینیش باهاش صحبت کنی؟!اگه باهات اوکی بود بیرون ببریش کافه ای جایی که باعث ...

دوریم از هم اونا همه باهمن من یه شهر دورم. که کمتر میام. ولی سری پیش رفتم تنهایی خونشون. یکم نزدیک شدیم. باهم حرف ردیم ولی سر مسائل عمومی. بازهم نشد

سلام از نظرم همین که خونه هم رفت و امد کنین و هر چند وقت یکبار دعوتش کنی میتونه روحیه دونفرتون رو عو ...

متاسفانه و یا خوشبختانه برای اون دوریم.

آخی تو چقد خوبی 🫠 ایشالا هرچی از خدا میخوای بهت بده میتونی بهش پیام بدی حالشو بپرسی

نه والا خودش خوبه‌. من همیشه به مامانم اینا میگم دختر به این خوبی گیرتون نمیومد قدرشو بدونین. پیام میدم. ولی نمیتونم حرف بزنم.

دعوتش کن خونتون براش هدیه بخریجوری دلشو بدست بیار با این کارا

چند بار دعوت کردم. چون دوریم نتونستن تا حالا بیان خونمون‌.

وای خدایا چه خواهر شوهر خوبی عزیزم🥰🥰انشاالله ک۶ خواهر شوهرات درآینده مثل خودت هستن واییی قلبم اکلیلی شد 🥰🥰🥰❤❤خودم خیلی از طرف خواهر شوهر اذیت شدم کوچیکه مدرمو دروورد خیلی زیاد تا مای طلاق هم رفتم دوران عقد هرگز نمیبخشمش  😔😔

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂