2777
2789
نه الان برعکسشو میگن چون خواب مناسب هم برای یادگیری لازمه میگن ده یازده بخوابن شش صبح بیدار باش

من والا ده یازده ساعت نشنیدم ولی این برا دروان جمع بندی می گفتن وگرنه خواب استاندارش هفت هشت فکر کنم هست

یاد یه کلیپ از همین استادهای کنکور و آنلاین افتادم میگفت باید برای هدفتون تلاش کنید

مشاورت میگه ده دوازده ساعت بخواب خب بخواب

بعد که بیدار میشی میبینی عه چقدر همه جا روشنه پر نوره

اینجا کجاست؟پیام نوره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقت ندارم بیشتر بخابم البته خدایی چهارساعت نه پنج شش ساعت میخوابم کلا... اما باقیشو با قهوه میگذرونم مثلا الان دارم دوبل میزنم بخورم ک تا12 یا یک دوام بیارم.

از هفت صبح بیدارم و توی بدوبدو 

من والا ده یازده ساعت نشنیدم ولی این برا دروان جمع بندی می گفتن وگرنه خواب استاندارش هفت هشت فکر کنم ...

ده شب تا شش صبح میشه هشت ساعت دیگه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

من کم خوابی دارم مغزم ملاتونین ترشح نمیکنه(: خیلی سخته گاهی وقتا حس غش دارم ولی خواب ن سرم منگ میشه 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

گاه اراده بر کاری قوی شود هیچ بدنی احساس ضعف و ناتوانی نمی‌کند امام صادق ع  ( داشتم راجب اینکه چطور مردمی مثل تسلا دو ساعت می‌خوابیدن و یا ایلان ماسک زمان ورشکستگی ۲۱ ساعت کار می‌کرده تحقیق میکردم یکی اینو گفت خدایی یه پا روانشناس و محقق بودن) 

برایان اعتماد مولتی ملیارد ایرانی گفت من روزی 20 ساعت درس میخوندم فقط دوسه ساعت میخوابیدم وتفریحم شده بود چند دقیقه صبحانه ونهار وشام 

من یک همکلاسی داشتم ی سره آنلاین بود 12 شب تا 4 صبح هر لحظه پیام میدادی سین میزد جواب میداد صبحا هم که میومد مدرسه بعدشم آنلاین بود بعد باشگاه هم می‌رفت تازه همیشه سر حال بود درساشم خیلی خوب بود نمی‌دونم چرااااا

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂