2777
2789

تو تاپیکهای قبل م بیشتر توضیح دادم چ آدمیه 

میدونم پشتم نیست تو هیج شرایطی 

توحین تحقیر تهدید ب مرگ همچنان بهراه اینو میدونم عوض نمیشه همچنان همینه ک هست چون ۸ساله فرصت دادم عمرمو بپاش ریختم

دخالتهای خانوادش حتی میدونه دروغه بازم واکنش ۱۰۰ میده ب سوی من در حالی خانوادی خودشو می شناسه

تو هیچ کاری حمایت نمیکنه 

ب نیازها توجه نداره 

زن نمیفهمه چیه فقط میگ این کارو بکن اون کار بکن سیروسی میخواد منم خب ب کی برسم ب بچه ب خونه ب حیاط ب مرغها ب وسایل حیاط شام ناهار ظرفا حبوبات ایشون وسایل ایشون جمع کنم 

سر هر چیزی من مقصرم 

بی احترامی ب خانوادم 

فحاشی کردنش 

لال بودن خودم ک حتی یچیزی نمیتونم بگم وقتی خرید میره منو نمیبره هیچی نمیخره خرجی نمیده  حتی بچه هم نمیخره

فقط وقتی لال هستم بهش میگم از تو نیست ساکته اونم برای ی مدتی ک بدرد بخوره بعد دوباره شروع میشه

بستگی دارد ب شرایط خودت زمان موقعیت خودت الان بعداز کات

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی دارد ب شرایط خودت زمان موقعیت خودت الان بعداز کات

مبدونم بعد از کارت یکارهای میشم اینجا محدودم  از وقتی با این عقد کردم پا مو از خونه نزاشتم بیرون خونه پدرم هم نمیبره سالی دو سه بار 

مبدونم بعد از کارت یکارهای میشم اینجا محدودم از وقتی با این عقد کردم پا مو از خونه نزاشتم بیرون خون ...

اسیری یا زندانی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اینا همش راه حل داره باید بلد باشی آبجی من بالای ۱۰ سال تحمل کرد بعد که قلق زندگی و شوهرش دستش اومد ...

کسی ک سه بار خودکشی کرده رو فقط دکتر میتونه عوض کنه آخه ب خانوادش هم آسیب زد دست یکی شو شکسته سرش وچاقوکشی

کسی ک سه بار خودکشی کرده رو فقط دکتر میتونه عوض کنه آخه ب خانوادش هم آسیب زد دست یکی شو شکسته سرش وچ ...

شوهر منم مجردی سر دختر خودکشی کرده بود و یه شهر از دستش بخاطر زورگو بودنش عاصی بودن ازدواج کرد آدمش کردم البته خودم از آدمیت دراومدم پدرم دراومد تا روزایی که با استرس قمه کشی و دعوا بود رو گذروندم