2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دارم دق میکنم

269 بازدید | 28 پست

دخترم ۴سالشه، چند روزه تکرر ادرار داره ،ازمایش قند و ادرار سالمه ، دیشب هم جاشو خیس کرده، هر بار که میگه جیش دارم انگار خنجر به قلبم میزنن، کسی تجربه ای نداره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خوب نشه سه چهارروز میشه بهش گرمی جات بده مثل چایی نبات انشاالله بهتر میشه شاید هم استرس داره دعو ...

چرا با خواهرش دعواشون شد خواهرش گفت الان همسایه میاد ببرتت، خیلی ترسید بچم🥺

چند روز پیش با خواهرش دعواش شد خواهرش گفت الان میگم آقای همسایه بیاد ببرتت، دقیقا بعدش اینطوری شد

ترسیده دیگه عزیزم 

دعواش نکنید بهش استرس ندین

سعی کن یادش بندتزی بره دستشویی که خودشو خیس نکنه 

اگر اینکار و کرد نزار باباش و خواهرش بفهمم چون استرس میگیره و بدتر میشه

آزمایش ادرار سالم بود

منم دخترم کوچیک بود اینجوری شده .اونم آزمایشش هیچ مشکلی نداشت.فهمیدم از استرس اینطوری میشد.محیط براش آروم کن و نسبت به دستشویی رفتنش عکس العمل نشون نده خودش خوب میشه .نگران نباش

چند روز پیش با خواهرش دعواش شد خواهرش گفت الان میگم آقای همسایه بیاد ببرتت، دقیقا بعدش اینطوری شد

خب ترسیده بچه پس 

یکم از نظر روانی روش کار کن ببین بهتر میشه 

الان سر همین تکررش هم شلوغ بازی در نیار استرس بگیره 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
ترسیده دیگه عزیزم دعواش نکنید بهش استرس ندینسعی کن یادش بندتزی بره دستشویی که خودشو خیس نکنه اگر این ...

بچم دستاشو می‌بره بالا میگه تودایا( منظورش خدایا هست ) منو از جیش نجات بده🥺