2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 28 پست
خب ترسیده بچه پس یکم از نظر روانی روش کار کن ببین بهتر میشه الان سر همین تکررش هم شلوغ بازی در نیار ...

هر روز میبرمش بیرون سرگرمش میکنم ، دستاشو می‌بره بالا میگه تودایا(خدایا )منو از دست جیش نجات بده 🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم دستاشو می‌بره بالا میگه تودایا( منظورش خدایا هست ) منو از جیش نجات بده🥺

وای ننه الهی عزیزم 

بهش موز بده 

مایعاتشو کمتر کن 

نزار نوشابه و انرژی زا و اینا بخوره 

چایی نبات با یه کوچولو خیلیی کمم زنجبیل بریز تو چاییش بهتر میشه

هر روز میبرمش بیرون سرگرمش میکنم ، دستاشو می‌بره بالا میگه تودایا(خدایا )منو از دست جیش نجات بده 🥺

الهی بگردم دلم کباب شد 🥲🥲😢😢

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
وای ننه الهی عزیزم بهش موز بده مایعاتشو کمتر کن نزار نوشابه و انرژی زا و اینا بخوره چایی نبات با یه ...

چند روزه گرمی بهش میدم و شکمشو با روغن سیاهدونه ماساژ میدم ، وقتی دیشب حیش کرد تا خود صبح از غصه نخوابیدم

چند روزه گرمی بهش میدم و شکمشو با روغن سیاهدونه ماساژ میدم ، وقتی دیشب حیش کرد تا خود صبح از غصه نخو ...

خوب میکنی همینکارو ادامه بده 

بابا غصه خوردن نداره که آزمایش سالمع طفلک فقط استرس گرفته

انشالله زود خوب میشه عزیزم نترس خداروشکر آزمایشاش ک سالمه فقط آبجیش دعواش کرده استرسی شده براش حمد خ ...

الهی دورتون بگردم ، مرسی از مهربونیتون، الهی حاجت روا بشید ♥️