2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من پشت کنکوری به تو :

تابستون پایه رو خیلیییی خوب تموم کن، چون اگر موند مطمئن باش مهر به بعد انقدر درگیر دوازدهم میشی دیگه نمیرسی، بخش زیادی از نتیجت هم مربوط ب دوازدهمه پس خیلی خیلی مهمه 

از مهر به بعد خوندن کنکوری و نهایی دوازدهم رو شروع کن، نهایی رو از همون مهر عالی ببند، در کنارش رسیدی مرور پایه هم داشته باش 

تا حد ممکن مدرسه نرو خودت بخون که وقتت رو سیو کنی، ولی اگه مدرسه نمیری بخونیا، نه اینکه علاف بشی الکی 

درسات تا اسفند تموم شن 

که فروردین و اردیبهشت رو بدی فقط مرور و بازیابی اطلاعات تو مغزت 

از من پشت کنکوری به تو :تابستون پایه رو خیلیییی خوب تموم کن، چون اگر موند مطمئن باش مهر به بعد انقدر ...

مدرسمون خیلی سخت میگیرن سر غیبت کردن ،چرا پس من نرسیدم امسال ؟بخدا خیلی خوندم زیست جاهایی که فیلم دیدم خوب بود .باخوندن فقط کتاب درسی امتحان نهایی رو خوب نمیشیم ،ریاضی باید معین کرمی ببینو ،زیست حنیف ،زبان قریشی و... نمیرسم هم فیلم ببینم هم بخونمشون معلمامون سطح بالا درس نمیدن

مدرسمون خیلی سخت میگیرن سر غیبت کردن ،چرا پس من نرسیدم امسال ؟بخدا خیلی خوندم زیست جاهایی که فیلم دی ...

منم معلم هام خوب نبودن، میومدم خونه مجبور بودم تکالیف مدرسه انجام بدم به جای کنکوری خوندن، همین باعث شد نتونم درصدای خوبی تو کنکور بزنم 

تا اونجایی که ممکنه نروووو مدرسه 

مدرسه تنها خوبی ای که داره به نهاییت کمک میکنه، و بله با خوندن فقط کتاب نمیشه نمره خوب گرفت، کتاب رو باید در طول سال بجویی، شب امتحانی نمیشه. و مورد بعد اینکه امسال یازدهمی، سال بعد بیای دوازدهم حدود 20 دوره اینا نهایی داری که حل کنی، خیلی تاثیر گذاره تو نمرت، در طول سال کتاب های دیگه هم باید کار کنی مثل فرمول بیست، ولی غرق در منابع مختلف نشو، ی دونه انتخاب کن برو جلو 

مدل زیست نهایی یجوری شده تا کنکوری نخونی نمیتونی 20 بگیری، سوالایی مثل صحیح غلط تماما تستی طور شده 

و بعدم استرس نگیر، خوب خوب بخون، سوالا از فضا نمیان که نتونی جواب بدی. دوست من در طول سال فقطططط نهایی خوند، همین باعث شد میانگین درصد 30 بزنه تو کنکور و تراز نهاییش شد 9500،تمام نمراتش بالای 19 شد جز سلامت هویت، رمز خاصی هم نداشت، صرفا کتاب و سوالات نهایی سالای قبل رو خورد 

منم معلم هام خوب نبودن، میومدم خونه مجبور بودم تکالیف مدرسه انجام بدم به جای کنکوری خوندن، همین باعث ...

یعنی پایه بخونم؟گفتم بشینم فیلم دوازدهم روببینم وتست بزنم چهل وسه درصده و توکنکور هم حداقل یک سوم پایه دوازدهمه ،مدرسمون حتی اگه گواهی پزشک ببریم قبول نمیکنن غیبت کنیم خیلی اذیت میکنن .پایه بخونم به نظرت میرسم درسای دوازدهمو از مهر بخونم؟

یعنی پایه بخونم؟گفتم بشینم فیلم دوازدهم روببینم وتست بزنم چهل وسه درصده و توکنکور هم حداقل یک سوم پا ...

من جای تو بودم، توی تابستون خودکشی میکردم، از فیلمای پارسال حتی استفاده می‌کردم که کامل باشن، ولی هر جور شده حتماااا دهم یازدهم می‌بستم، اینکه میگم ببندی میشینی فیلم مبینی جزوه رو پر میکنی و مرورش میکنی و از همون منبعی که خودشون میگن تست میزنی، اکثر دبیر ها مث فراهانی حتی برنامه میدادن تو طول سال که چند شنبه چی رو بخونی و تا کجا تست بزنی. استفاده کن و مدل سازی کن برنامه بریز به صورت فشرده که پایه تموم شه 

جاهایی مثل مسائل محلول یا مسائل فصل 2 یازدهم شیمی مثلا حذف کن، ارزش تایم گذاشتن نداره 

از مهر به بعد میشینی فیلمای دوازدهم مبینی، این حرکت هم به نهاییت کمک میکنه هم کنکور، و بعدم اگر اینکارو کنی تو طول تایم مدرسه دیگه نمیتونی بگی نرسیدم، وقتی میای خونه میتونی 7 8 ساعت بخونی، اگر نتیجه خوب میخوای باید کل جونت رو بذاری امسال 

ولی مثلا درسی مثل ریاضی دیگه دهم یازدهم نداره، باید آروم آروم از تابستون تا اسفند کلش رو با کلاسای جامع ببندی، ولی بقیه درسا تابستون فقط دهم یازدهم 

من جای تو بودم، توی تابستون خودکشی میکردم، از فیلمای پارسال حتی استفاده می‌کردم که کامل باشن، ولی هر ...

ممنون از راهنماییت فقط یه سوال دیگه ریاضیم ضعیفه اگر نزنم خیلی بدمیشه ؟بیشتر بزارم برای زیست وشیمی

من جای تو بودم، توی تابستون خودکشی میکردم، از فیلمای پارسال حتی استفاده می‌کردم که کامل باشن، ولی هر ...

توروخدا ببخشید به نظرتون کلاسهای حنیف وفراهانی رو ثبت نام کنم بهتر نیست ؟اینحا استاداش زیاد خوب نیستن انلاین راحت ترم تا هر روز بیام وبرم .شما مشاور کاربلد نمیشناسی؟سردرگمم نمیدونم چکار کنم

ممنون از راهنماییت فقط یه سوال دیگه ریاضیم ضعیفه اگر نزنم خیلی بدمیشه ؟بیشتر بزارم برای زیست وشیمی

قربونت 

یه روزی جای تو بودم پر از حس سردرگمی. من اینجام هر سوالی خواستی بپرس کمکت میکنم❤️

بله، تاثیر بد داره درصد صفر، نگو ضعیف، ضعیف هستی چون وقت نذاشتی نخوندی، بخونی مطمئن باش رشد میکنی. تو ریاضی رو حتی بزنی 10 درصد یه تاثیر فوق العاده داره 

هی میگن ریاضی سخته سخته ولی من بت میگم با هر سطحی که هستی اگر واقعا بخونی تا 30 درصد هر کنکوری با هر سطحی سوال آسون داره بزنی و میتونی بزنی

بچه ها انقد نمیخونن ک سوال آسون هم نمیتونن بزنن، 403 حتی 15 درصد سوالات در حد نهایی بود، هی میگن سخته ناامیدت نکنه 

توروخدا ببخشید به نظرتون کلاسهای حنیف وفراهانی رو ثبت نام کنم بهتر نیست ؟اینحا استاداش زیاد خوب نیست ...

برای زیست فرهمندنیا پیشنهاد میکنم

شیمی حتما حتما فراهانی 

ریاضی حتما حتما کرمی 

زمین چلاجور 

برای فیزیک حقیقتا خودم استاد خوب نیافتم، ولی ترجیحا برو سمت کسی که خیلی تستیش نکنه که سوال آسون هم نتونی بزنی، یحیوی و شجاعی ببین با کدوم ارتباط میگیری همونو ببین، ایرانی هم بدک نیست 

خودم فیزیک قضاتی دیدم چون ضعیف بودم و اون خیلی تستی بود نتونستم ارتباط بگیرم 

اینایی ک بت گفتم بهترین ها هستن 

برای مشاور هم اصلا حتی توصیه نمیکنم بگیری، خودت بهترین کسی هستی ک میتونی برای خودت برنامه بریزی 

الان درگیر نهایی ها هستم و خودتم درگیر نهایی ها هستی، بعد از کنکور تیر اگر خواستی میتونیم حرف بزنیم راجع به اینکه چجور برنامه بچینی برا خودت، چون اینجا طولانی میشه خواستی تل یا هر جای دیگه میتونیم حرف بزنیم

سال اول مشاور گرفتم من، ولی امسال که خودم خوندم نتیجم خیلی بهتر از پارسال شد 

برای زیست فرهمندنیا پیشنهاد میکنمشیمی حتما حتما فراهانی ریاضی حتما حتما کرمی زمین چلاجور برای فیزیک ...

ممنون از وقتی که گذاشتی ،الهی که موفق باشی وبهترین نتیجه رو ببینی بازم ممنونم