2777
2789
عنوان

حالم بد شد دیگه هرگز نمیام اینجا

172 بازدید | 12 پست

از کار یدی خسته شده بودم گفتم بیام سایت 

دیدم تو یه تاپیک استارتر به کاربری که بچش بیمار بوده گفته خدا رو شکر بچه من مثل تو تقاص گناهام نیست 

هرچی میرفتم پایین تر پستاشو میخوندم بیشتر حالم بد می شد 

خدا از سر تقصیراتت بگذره و تقاص حرف زشتی که زدی رو امیدوارم بچه‌ت پس نده 

چطور میتونین اینقدر قصی القلب باشین؟ چطوری دلتون اینقدر سیاهه؟ 

چرا یک درصد با خودتون نمیگید این که تو دهنتونه برای حرف زدنه و ساطور نیست که بکوبید فرق سر آدما؟ 

کاش یک درصد از خدا میترسیدی 

کاش یک درصد به حساب پس دادن اعتقاد داشتی 

کاربر مریض و احمق مثل این زیاد دیدم ولی این قلبمو شکوند .... 

عطای اینجا رو باید به لقاش بخشید 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم از بس احمقم میام اینجا اجکانات حدف تاپیک نداره ادم همیشه در معرض شناسایی شدن میمونه خیلی ...

بخدا برو تاپیکشو ببین عین وحشی های جنگلی به همه پریده 

حتی عذرخواهی هم نکرده از اون مادری که این حرفو بهش زده 

تو سایت همه بدنسعی کن کمتر درد دل کنیمنم کم میام😢

من معمولا چیزی از زندگی شخصیم نمیگم ولی این خانومه اصلا نرمال نیست 

اونروز بحث وضع اقتصادی مردم بود خدامیدونه توچ شرایطیم داریم میمیریم فقط برگشته برمن میگ بازم برو بزا

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اینجا هم مثل جامعه واقعی میمونه اگه دنبال ایده ال صد درصد ی هستی ک همه ی دس و همه چی تموم باشن چنین چیزی در کار نیس همه ک از شرایط روح و روان سالم و فرهنگ بالا برخوردار نیستن بیشتر جنبه سرگرمی داره نبایدزیاد درگیرش شی

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

اینجا هم مثل جامعه واقعی میمونه اگه دنبال ایده ال صد درصد ی هستی ک همه ی دس و همه چی تموم باشن چنین ...

نه هرگز هیچ وقت نمیشه دنبال جایی بود که همه مطابق معیار های ما رفتار کنن چون از نظر من این نشونه عدم بلوغه 

اما وقتی میبینیم یک نفر به یه مادر که از بچه اتیسمش با هزاران مشکل و سختی و تمام عشقش مراقبت میکنه و یکی برگرده اینو بهش بگه به عنوان یه انسان دلم میشکنه ...

نه هرگز هیچ وقت نمیشه دنبال جایی بود که همه مطابق معیار های ما رفتار کنن چون از نظر من این نشونه عدم ...

بله واقعا باعث تاسف ولی بذار پای اینکه مشکل اون  خانم با چنین رفتاری از اون خانم با مشکل اوتیسم بچش هم بزرگتره نشد مطمئنا چنین واکنش تندی نشون نمیداد،ب قول گفتنی کسی تا ازرده نباشه ازار نمیده

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

بله واقعا باعث تاسف ولی بذار پای اینکه مشکل اون خانم با چنین رفتاری از اون خانم با مشکل اوتیسم بچش ...

بله واقعا 

از تاپیک های دیگه‌شون هم مشخص بود اصلا اوضاعشون خوب نیست