2777
2789

تحریر بچه‌هاتون شد؟

از کوله و جامدادی و قمقمه و لانچ بگو ظرف غذا و لیست مدرسه و کلا تحریر ها لباس و کتونی نه

با اونایی هم ک امسال نخریدن کوله و اینا کاری ندارم خب  ی سری ها از پارسال سالم نگه داشتن

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوازم تحریر هنوز نگرفتم فقط کیف وکفش گرفتم دو تومن

خیلی خوب بود من ی کیف متوسط قیمت کروم ۲۲۰۰..نگرفتم البته

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم

هنوز نخریدم هنوز دستم پول نرسیده ببینم اگه بشه جمعه دیگه برم خرید

پناه بر خدا

میگم میدونستی کرومی نماد شیطانپرستاست؟ من مارک کرومی هیچی نخریدم تاحالا

من به نمایش کاری ندارم ولی خواهر رادم‌میخواست بخره خواهرم‌دوست نداشت باهاش صحبت کردم و طرح دیگ بهش نشون دادم راضی شد خودم  پسر دارم

سه تا دفتر خریدم یه بسته مداد رنگی ،یه اتود با نوک،  یه بسته مداد سیاه و پنج تا قرمز و یه پاک کن و دوتا تراش و یه جامدادی شد دوتومن حدودا،،کیف داشت عید خریدم براش ۱۵۰۰,قمقمه هم داشت ۳۰۰ 

کفش گرفتم ۱۵۰۰ ،روپوش و وسایل جانبی کلاسهای فوق برنامه اش شد ۱۰ تومن

سه تا دفتر خریدم یه بسته مداد رنگی ،یه اتود با نوک، یه بسته مداد سیاه و پنج تا قرمز و یه پاک کن و د ...

مبارکش باشه...من رفتم ی قیمت گرفتم حدودا ۱۰ تومن لوازم تحریر و کوله و لانچ بگ و اینا میشه...هععععی 

مبارکش باشه...من رفتم ی قیمت گرفتم حدودا ۱۰ تومن لوازم تحریر و کوله و لانچ بگ و اینا میشه...هععععی

من اگه خوب مونده باشه نمیخرم براش مثلا کیف کلاس اولش رو برای کلاس دوم هم استفاده کرد

میگم میدونستی کرومی نماد شیطانپرستاست؟ من مارک کرومی هیچی نخریدم تاحالا

البته اینجا کاربرا اینجور مسائل رو‌مسخره میکنن،،حتی لبو بو هم همینطور،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔