2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43122 بازدید | 388 پست
اره دقیقا همینه راستش من اصلا نمیفهمم کسایی ک میگید باید توام حاظر میشدی میرفتی چه فکری میکنن ؟!وقتی ...

مگه من گفتم با شوهرت میرفتی؟؟؟؟؟

وقتی دیدی شوهرت رفت خودت حاضر میشدی اسنپ میگرفتی می‌رفتی 

اونجا میگفتی من جایی بودم و از اونجا اومدم برای همین همسرم زودتر اومد 

به همین سادگی

این روش باعث میشه ک دیگه نره؟!نه چون همه حقو همیشه به خودش داده

نمیدونم باعث چی میشه

ولی میدونم دیگه همش با زور خفه ات نمیکنه 

یاد میگیره این زن کسی نیست که یه هفته قهر کنه بعد همه چی عادی بشه بلکه در ازای هر کار من اونم واکنش خواهد داشت

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کولی بازی در بیاره دفعه بعد همسرش می‌ره و نمیزاره استارتر اصلا بفهمه

نه حداقل میفهمه خانومش حساس می‌ترسه از تکرارش الان که نصف شب اومده پس نمیتونه پنهونی بره اسی میفهمه در برابر مرد کوتاه بیای پرو تر میشه دفه بعدی

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اینکه به شما گفته نیا خیلی عجیبهمعمولا آقایون دوست ندارن مهمونی های مختلطُ بدون همسرشون برن

دقیقا همینو بهش گفتم ک‌چطور مهمونی ک همه زوجی میرن تو تنها میخوای بری 

گفت دوستامم دوتاشون متاهلن گفتن ما زنمونو ک تو پارتی نمیاریم 

ولی چون تولد داداشش بوده ‌ و مثلا رفیق بودن نمیشه ک نرن خودشونم

من موندم چرا اول گفت باهم میریم بعد یهو گفت مگه من بیغیرتم تورو ببرم؟!

چقدر بعضیاتون بچه گانه نطر میدین. پای بزرگترارو بکش وسط و به همه بگو و آبروش و ببر و ...😐😐😐😐

یه عمر زندگی مشترکه، هرمساله ای تا حد ممکن باید بین خودشون حل بشه. اگه انقدر بچه ان که نتونن مسائلشون و حل کنن، چرا ازدواج کردن اصلا؟؟؟؟

بهتره کاربرای محترمی که تا دیروز تاپیک میزدن امتحان دینی مو چبکار کنم؟؟؟ تو همون تاپیکها اظهار نطر کنن.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دقیقا همینو بهش گفتم ک‌چطور مهمونی ک همه زوجی میرن تو تنها میخوای بری گفت دوستامم دوتاشون متاهلن گفت ...

باید میگفتی پس من بی غیرتم بزارم تو بری پارتی با دخترا 

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

وای خدا من چرا انقد عصبانی شدم دلم میخواد شوهر اسی رو برنم بهتره برم بخوابم اعصابم نمیکشه

همه مون عصبی هستیم

چون شوهر استارتر به مرور خودشو در همه چی محق دونسته

استارتر شاید الان نتونه مانع کارای اینجوری شوهرش بشه ولی به مرور میتونه حقوق عادی خودشو بگیره 

همونجوری که شوهرش به مرور تونسته روی مسایل شخصی استارتر اعمال زور کنه

همه ما وقتی میبینیم به کسی ظلم شده عصبانی میشیم

ولی حقیقت اینه که استارتر قصد جدایی نداره وگرنه من خودم اول صف تکه تکه کردن شوهرش بودم

نمیدونم باعث چی میشهولی میدونم دیگه همش با زور خفه ات نمیکنه یاد میگیره این زن کسی نیست که یه هفته ق ...

دقیقا 

الان زن داداش من مثل استارتره 

برادرم اینو فهمیده و رسما سو استفاده می‌کنه 

می‌دونه نهایتا خانمش دو هفته دعوا می‌کنه بعد برمیگرده به تنظیمات کارخانه

دقیقا الان زن داداش من مثل استارتره برادرم اینو فهمیده و رسما سو استفاده می‌کنه می‌دونه نهایتا خانمش ...

چه خواهرشوهر منصفی هستی خدایی

پایدار باشی

دقیقا همینو بهش گفتم ک‌چطور مهمونی ک همه زوجی میرن تو تنها میخوای بری گفت دوستامم دوتاشون متاهلن گفت ...

مشکل پیدا شد پس 

دوستاش گفتن خامهامون نمیان و نمی‌آوریم احتمالا و همسرتم از بردن شما منصرف شده 

البته فقط احتماله