2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43126 بازدید | 388 پست
عزیزم به نظر خود من فرق خاصی نداره شک نکن تو مهمانی هم متاهل بوده وگرنه برادر شوهرش دعوتشون نمیکرد

می‌دونم به برادر شوهرش ربطی ندارند رفتار شوهرش منظورم اینه اسی اینقد دور از جونش کولی بازی دربیاره که شوهرش دفه دیگه این حرکت وتکرار نکنه ومجردی خونگزرونه اگه بد بود جوش چرا تانصف شب مونده

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

راضی نشدم و تا اخرین لحظه گفتم اگه بری اون روی دیگمو میبینی ک بازم رفت…

خب الان اون روت رو نشون بده 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم قربونت میدونی چرا میگم شبیه باشه چون شوهره زرنگ تره فک میکنم میگه مگه من بدون اطلاع تو رفتم و ...

اینم حرفیه 

اونموقع استارتر هم میگه تو به من اطلاع دادی ولی من گفتم نروووو

ضمنا تو مهمانی مختلط رفتی و من خونه مادرمممم

خیلی عالیه کسی بدون اینکه به همسرش بگه بره خونه مادرش و ...

نمونش خود من که خیلی وقتا میرم بعدا همسرم زنگ بزنه یا خودم زنگ بزنم میگم خونه مادرمم یا خونه خالمم و ...

اره دقیقا همینه راستش من اصلا نمیفهمم کسایی ک میگید باید توام حاظر میشدی میرفتی چه فکری میکنن ؟!وقتی ...

نه فقط نباید میزاشتی بره اصلا مهمونی مهمی نبوده راحت میشد یه بهونه بیاره نرین جفتتون

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اره حتی بهم گفت دوست دختر داداشم بهم تکس زده تولد حتما حتما با خانومتون بیاید منم رفتم لباس گرفتم و ...

چه عجیب 

مگه اونا کین و چطور ادمین؟؟؟؟

ضمنا لباس شما هم پوشیده بوده 

قرار نبوده لخت بری که 

اره دقیقا همینه راستش من اصلا نمیفهمم کسایی ک میگید باید توام حاظر میشدی میرفتی چه فکری میکنن ؟!وقتی ...

الان گذشته عوض نمیشه ولی اینده رو میتونی با برخورد قاطع و مستمر و نه چکشی به نفع خودت عوض کنی 

شاید دفعه بعد هم دعوت بشه بره اصلا 

ولی حداقل میدونه بی هزینه نخواهد بود و شما هم روی حقوق ساده ای که ازت گرفته اصرار داری

در ارامش و بدون ترس رفتار کن

و بگو من گفته بودم نرو 

لج نکن 

نمیگم از فردا

ولی سه سال دیگه میبینی همسرت رو حرفت حساب میکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من فقط نظرمو میگم تو لطفا گوش نکن   فقط میگم برای دفعه های بد پارش کنی ک دیگه از این غلطا نکنه نره یا مره خودتم باشی من تا دلت بخواد دوستانه  پارتی رفتم همش کثافت بازیه شوهرت چند بار این غلطو کنه زندگیت میرع  دخترا بلانسبت یه عده خیلی عوضی شدن خیلیییی

اینکه به شما گفته نیا خیلی عجیبه

معمولا آقایون دوست ندارن مهمونی های مختلطُ بدون همسرشون برن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
از همین جریان استفاده کن و ازادی های ریز بگیر بدون اینکه اشاره به ازادی کنی نترسهمسرت ازت قاطعیت ندی ...

این روش باعث میشه ک دیگه نره؟!

نه 

چون همه حقو همیشه به خودش داده

اره حتی بهم گفت دوست دختر داداشم بهم تکس زده تولد حتما حتما با خانومتون بیاید منم رفتم لباس گرفتم و ...

ی سوال دوست دختر برادرشوهرت بود تو با شوهرت ازدواج کردی یا بد تو دوست شدن؟؟؟

خب باید ببینی دلیلش چیه 

میدونی چرا چون تو که زنی حساس تری همچین واکنشی نداری و میخواستی باهم برین اما اون که مرده و ممکنه همسرش حساسیت نشون بده که این به نظرم طبیعی تره 

اون تو رو منع کرده برا همون میگیم تو میتونی بری و اون نمیتونه این حقو ازت بگیره 

وای خدا من چرا انقد عصبانی شدم دلم میخواد شوهر اسی رو برنم 

بهتره برم بخوابم اعصابم نمیکشه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀