2777
2789

دایی نادونم که گفتم چه به روز دخترش اورده امشب میخوام باهاش صحبت کنم برم خواستگاره رو برگردونم

دعا یا سوره ای هست بخونم که امشب قبول کنه

این بچه داییم از دست رفت هربار پدرش خواستگاراشو رد میکنه سی به بالاست سنش نمیگم سن بدیه من خودمم مجردم ولی این بچه خیلی ازدواجیه 

مشاورم میره

داییم زنشو که کاری کرده مشت مشت قرص اعصاب میخوره دخترشم حبس کرده

خدامیدونه دو هفته خونشون بودم خودم دارم قرص قلب میخورم

خونشون تیمارستانه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

فقط حرف نزنه من بدونم که اوکیه برم پسرو برگردونم واسطه شم فقط همین که حرف نزنه کافیه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه9 سوره یس

وجعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفم سدا و اغشیناهم فهم لایبصرون 

اینو بخون ب نیت زبون بند و چشم بند داییت و فوت کن بهش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

این کارا مربوط ب بزرگتر هاست خودتو ننداز وسط

مسئله زندگیه . هر چی بشه از چشم شما میبینن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

آیه سوره بقره وجعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفم سدا و اغشیناهم فهم لایبصرون اینو بخون ب نیت زبون بن ...

آیه ۹ سوره یس نه بقره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

این کارا مربوط ب بزرگتر هاست خودتو ننداز وسطمسئله زندگیه . هر چی بشه از چشم شما میبینن

عزیزم دختر داییم هیچکسو نداره

داییم پای همه رو از زندگی بریده

بنده خدا دختر داییم همش جلو آینه س دونه دونه موسفیداشو هی میکنه میگه توی خونه پدر پیر شدم خیلی بی کسه دلم نمیاد‌

فقط داییم با منو مامانم خوبه 

قبلا هم تاپیک زدم ازشون  خواستگار فقط دوتا راه داد یکی ده سال پیش  یکی هنوز اصلا نیومده 

مشکل روانی داره میترسم دخترداییم یه کاری سر خودش بیاره

آیه9 سوره یسوجعلنا من بین ایدیهم سدا و من خلفم سدا و اغشیناهم فهم لایبصرون اینو بخون ب نیت زبون بند ...

خیلی لطف کردی🥺🫂❤️

عزیزم دختر داییم هیچکسو ندارهداییم پای همه رو از زندگی بریدهبنده خدا دختر داییم همش جلو آینه س دونه ...

بازم شما وسط نرو بذار مادرت بگه