2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43119 بازدید | 388 پست
چقدر ساده‌ای

باشه عزیزم نظرت محترمه 

بچه نیستمو ۱۵ساله دارم باهاش زندگی میکنم(از بچگیم همبازیم بوده) هنوز ی سوتی کوچیکم نداده

گوشیشم جلوم بازه

با ادم حسابیام میپره سه چهارتا خواننده و بازیگر معروفم رفیق صمیمیشن 

اهل خدا و نمازه

به شدتم به کارما اعتقاد داره 

دیگه چرا باید بهش شک کنم؟

اگه اینقده شعورو داشته اون محیط برا خانمش خوب نیست خوب واسه خودشم خوب نبوده نباید میرفت من که بودم ط ...

عزیزم اولا که کلا سه چهار بار رفته اونم به احترام صاحب مجلس که دوستشه

دوما اون یکی دیگه که برام خبر میاره همخونمه که میتونه بدون اینکه همسرم بفهمه امارشو بگیره

سوما منم هرجا بخوام میتونم برم فقط همسرم دوست نداره تو جمع مختلط برم که خودمم دوست ندارم حقیقتا

و همسرم به شدت به کارما اعتقاد داره و من میدونم با این وجدان بیدار کاری نمیکنه

۱۵ ساله ازدواج کردیم دیگه شناختمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا بی دلیل نبوده و شما از خیلی چیزا بی خبری عزیزم ضمنا احتمالا الان هم بحث و ... دارید که یاد دعوا ...

قبلا قسم میخوره بخاطر مشکلات مالی بوده ، ۲۲ سالش بود اون موقع و خیلی مشکلات روانی داشت ، مثلا مادرش منو هوو میدونه ، مادرش ازش انتظارش زیاد

الانم ۵ ساله ازدواج کردیم . شوهرم خیلییی کینه ایه حتی تو اوقات خوبم 

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
قبلا قسم میخوره بخاطر مشکلات مالی بوده ، ۲۲ سالش بود اون موقع و خیلی مشکلات روانی داشت ، مثلا مادرش ...

عزیزم اکثر مادرشوهرها اینطورین متاسفانه 🥴🤦

الان دعواها سر چیه ؟

شما خیلی کلی گویی می‌کنی و اینجوری نمیشه نظری داد

عزیزم اکثر مادرشوهرها اینطورین متاسفانه 🥴🤦الان دعواها سر چیه ؟شما خیلی کلی گویی می‌کنی و اینجوری ن ...

الان هیچ دعوایی نیست اما از هم کینه به دل گرفتیم 

الانم میگه جداشیم ، کلا میگم از اولش بدون دلیل میگفت جدا بشیم هی 

حتی گفت دنبال بهونم جدا بشیم 

الان بهونش اینه قبلا که خانوادش ازش سو استفاده میکردن من مخالفت میکردم و کلا چون همش اسم جدایی رو میاورد من پرخاشگر شدم که حقم داشتم چون حتی در عاشقانه ترین حالتم مثلا بعد رابطه بغل هم بودیم یهو میگفت بالاخره جدا میشیم ، دیگه ببین من چه بار روانی رو تحمل کردم ، چقدر احساس نامنی بیرحمانه ایی رو وسط نقطه امنم حس کردم ، 

الانم میگه پرخاشگری هاتو یادم نمیره و جدا بشیم 

کلا دودله همیشه ، انگار مشکل درونی داره 

هر بار منو تو اوج بی رحمی میگه جدا شیم بعدش بعد یماه که دلش رابطه جنسی میخواد برمیگرده و دور از جونم خرم میکنه که من عاشقتم و فلان ، بعد دو سه روز که تامین شد باز اسم جدایی رو میاره و من الان ۵ ساله تو این چرخه معیوبم ، خودمم زود گول میخورم بازم باهاش عاشقونه میشم ولی فقط دو سه روزه ، بعدش دوباره اسم طلاق و جدایی

از لحاظ زیبایی هم خیلی خوبم 

الان هیچ دعوایی نیست اما از هم کینه به دل گرفتیم الانم میگه جداشیم ، کلا میگم از اولش بدون دلیل میگف ...

وضع مالی همسرت چطوره؟؟؟

اگه وقتی حرف جدا شدن میزنه بهش اهمیت ندی و بدون بحث و ... کلا حرف رو عوض کنی چی میشه؟؟؟

وضع مالی همسرت چطوره؟؟؟اگه وقتی حرف جدا شدن میزنه بهش اهمیت ندی و بدون بحث و ... کلا حرف رو عوض کنی ...

امتحان کردم بازم هی تکرار میکنه ، انواع روشهارو روش امتحان کردم 

وضع مالی نمیدونم ... ماهانه ۱۵ میلیون حقوق داره الان ، مستاجریم ، اما زمین کشاورزی هم داره و مقداری طلا هم داریم ، اما اصلا تلخ نمیگذرونیم ، 

خب نتیجه چی شد؟؟؟بازم بحث میشد یا دیگه حداقل بحثی نبود

ببین بحث نیست الان 

یا خیلی کم 

اما همسرم بشدت کینه اییه 

مثلا تمام حرفهاش حول جداییه 

مثلا امروز نمیدونم درمورد چی داشتیم شوخی میکردیم 

یدفه گفت باااشه بعدا دلت برای اینم تنگ میشه 

منظورش این بود طلاق میگیریم 

کلا همینه تمااام حرفهاش حتی اصلا ربطی نداشته باشه 

جوری به جدایی ربطش میده

ببین بحث نیست الان یا خیلی کم اما همسرم بشدت کینه اییه مثلا تمام حرفهاش حول جداییه مثلا امروز نمیدون ...

شاید اینجوری میگه که عکس العمل شما رو ببینه 

ببینه هنوز برات مهمه یا نه 

ناراحت میشی یا نه 

یا حتی از اینکه میبینه برات مهمه و از این حرف ناراحت میشی لذت می‌بره 

عکس العمل شما چی بود اونموقع؟؟؟

الان هیچ دعوایی نیست اما از هم کینه به دل گرفتیم الانم میگه جداشیم ، کلا میگم از اولش بدون دلیل میگف ...

بنظرم شوهرت یه مشکلی داری دوقطبی شاید نمی‌دونم اما باید بایه دکتر روانشناس یا روانپزشک صحبت کنی درمورد عادات و رفتارش

آقایون مردها نرها درخواست دوستی ندید گزارش میزنم❌