2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43126 بازدید | 388 پست
دقیقا همینو بهش گفتم ک‌چطور مهمونی ک همه زوجی میرن تو تنها میخوای بری گفت دوستامم دوتاشون متاهلن گفت ...

اگر جو مناسبی نیست پس خودش هم نباید بره

چطور برای آقا مناسبه برای خانوم مناسب نیست؟

به نظر من بی غیرتی اینه که جشن های مختلط همسرتو نبری و تنها بری

اصلا معنی نداره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااییییی

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

اگر جو مناسبی نیست پس خودش هم نباید برهچطور برای آقا مناسبه برای خانوم مناسب نیست؟به نظر من بی غیرتی ...

بهش گفتم این نهایت بی فرهنگی تورو نشون میده به همه ک زنتو نبردی و تنها شرکت کردی حتی باید بگی بهشون نمیام چون جای مناسبی برای خانومم نیست 

ولی چه کنم ک کلا توی فاز اینه جلو دوستاش بگه من هرکاری دلم بخواد میکنم کسی نمیتونه جلومو بگیره

من جات بودم خودم میرفتم تا بفهمه مسجد جای ...نیست 

یا اگه نمی‌رفتم وقتی میومد در و قفل میکردم کلیدم پشتش میذاشتم میگفتم برو همونجا که بودی نهایت همسایه میفهمید 

خیلی شل گرفتی همیشه گیرت اورده

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
میگه تو با من بیای از فردا دوستام میان پیجتو فالو میکنن و فک میکنن عادی میشه و باهاشون راحتی🫠اصلا ن ...

والا ما خیلی با دوستان رفت آمد داریم 

پارتی و ...

ولی همیشه حدود رعایت میشه 

حتی اگه پیج هم رو داشته باشیم حدود رو رعایت میکنیم

میگه تو با من بیای از فردا دوستام میان پیجتو فالو میکنن و فک میکنن عادی میشه و باهاشون راحتی🫠اصلا ن ...

یا خدا😂🤣

دیگه منم از عصبانیت نمیدونم بخندم یا گریه کنم