مارو باهم دعوت کرده ولی شوهرم گفت دوستامونن من نمیخوام زنم وسط اونا بیاد منم گفتم اکی هیچذکدوم نریم
ولی با اینکه گفتم اگه بری منه سابق و دیگه نمیبینی و باهات تا اخر عمرم ناراحتم بازم رفت😳تو راهم بهم زنگ میزد نیم ساعته خودمو نشون داداشم میدم میام ولی الان ساعت ۲شب اومد چه رفتاری بکنم باهاش!😓😓
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره اومد و خیلی گرم و با خنده بهم سلام کرده و دستش و دراز کرد بهم دست بده بلند شدم اومدم تو پزیرایی ...
خب ببین میدونه تو کاری نمیکنی حتی ادای شرمنده بودن یا پشمونی هم در نمیاره لا اقل
خدایا من حرصم گرفته 😡
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
من اگه بودم رفتارم باهاش عادی بود یکم البته سرسنگین فرداش با دوستام میرفتم بیرون تا دیر وقت یه پیامم بهش میدادم میگفتم بیرونم با دوستام برمیگردم هر وقت خریدم تموم شد میزاشتم رو حالت پرواز ک پیام بهش نرسه
بعد میرفتم قشنگ تا 11،12 بیرون بعدم میرفتم خونه اگه نگران و ناراحت بود و دعوا کرد پیامو نشون میدادم میگفتم بهت پیام دادم اگه گقت بهم نرسیده میگفتم من چک نکردم بهت رسیده یا نه بعدم مگه تو نظرات من برات مهمه وقتی میگم نرو پا میشی میری من تازه چون میدونستم نگران میشی پیام فرستادم وگرنه ازت خیلی دلخورم من چون هنوز برات احترام قائلم پیام دادم که اونم میگی بهت نرسیده ولی تو احترام منو نگه نداشتی و به نظرم اهمیت ندادی