2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43129 بازدید | 388 پست
ریلکس حرف زدن به معنی شل گرفتن نیست فقط توی مواقع پرخاش کاری نمیکنهمن میگم استارتر کاری کنن که همسرش ...

اینکه بتونه روی حرفش بمونه مهمترین چیزه 

مثلا همسر من می‌دونه اگه چیزیو بگم عالم و آدم هم بیان بگن نکن و ... من انجامش میدم و از کسیم ترسی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این موضوع نه با خانواده نه با قهر نه دعوا نه صحبت حل نمیشه متاسفانه

موافقم 

من حالم بدشد از این همه وقاحت شوهره واقعا تحمل ندارم 

حس میکنم خود شوهره میدونه اسی با چنتا حرف خام میشه واسه همینم رفته مهمونیشو بعدش میگه خب نهایت یکم قهر میکنه بعد آشتی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

به نظر منم میگم اول خودت سعی کن حلش کنی اصلا یاد بگیر این قدرتو پیدا کنی گاهی هم اون ازت حساب ببره

اصلا چه معنی داره خانواده ها بفهمن اینا دور از جون نرسیدن به ته خط که

موافقم من حالم بدشد از این همه وقاحت شوهره واقعا تحمل ندارم حس میکنم خود شوهره میدونه اسی با چنتا حر ...

استارتر باید زودتر اقدام میکرد به نظرم 

وقتی دید همسرش داره می‌ره باید می‌گفت پس منم میام و آماده میشد و میرفت اونجا 

الآنم دعوا و قهر نکنه و فقط بگه دفعه دیگه همچین چیزی پیش بیاد منم بلند میشم میام و اگه پیش آمد واقعا بلند شده بره تا طرف بفهمه رو حرفش هست

استارتر باید زودتر اقدام میکرد به نظرم وقتی دید همسرش داره می‌ره باید می‌گفت پس منم میام و آماده میش ...

اصلا فک میکنم حتی نیاز نیس بگه دفعه بعد منم میام خب بره باید بره زنشه اون مرد وقتی متاهل نباید تنها بره اصلا

ولی حالا که گذشته باید ازش توضیح بخوای یه جورایی بنشونش رو صندلی بازجویی بفهمه خر نیستی 

استارتر باید زودتر اقدام میکرد به نظرم وقتی دید همسرش داره می‌ره باید می‌گفت پس منم میام و آماده میش ...

دقیقا

منی که بقیه میگن همسرم با حرف قانع میشه مدتها تلاش کردم و روی حرفم ایستادم تا امروز که دارم این کامنت رو میذارم همسرم میدونن اگر حرفی بزنم یعنی انجام میدم

این چیزا به مرور توی زندگی جایگاه پیدا میکنن

همسر ایشون اگر باور داشت رفتنش توی زندگی اش مشکل جدی ایجاد میکنه نمیرفت 

ولی به هر دلیلی میدونه استارتر کاری نمیکنه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین اخه من حتی لباس پوشیده خریدم بهشم گفتم بعد گفت اصن نمیشه چون یه سری از فامیل مجردن ‌دوست دختر دارن روشون نمیشه جلو تو بیان!من واقعا موندم ازین حجم از مضخرف حرف زدنش 

دیگه نخواستم وقتی صد دفعه گفت تو نیا باز من پوست کلفت باسم و اماده شم و اصلا تو اون حال بدم چهرم ه ام هم مناسب مهمونی نبود همه میفهمیدم چقدر ناراحتم

اصلا فک میکنم حتی نیاز نیس بگه دفعه بعد منم میام خب بره باید بره زنشه اون مرد وقتی متاهل نباید تنها ...

نشوندن روی این صندلی قدرت میخواد

به نظر منم لازم‌ نیست منتظر مجلس بعدی بشن

بلکه همین امروز از استقلال های ریز و ازادی هایی که همسرشون بخاطر بددلی به اسم غیرت ازشون گرفته شروع کنن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

ببین اخه من حتی لباس پوشیده خریدم بهشم گفتم بعد گفت اصن نمیشه چون یه سری از فامیل مجردن ‌دوست دختر د ...

الان اومده؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نشوندن روی این صندلی قدرت میخوادبه نظر منم لازم‌ نیست منتظر مجلس بعدی بشنبلکه همین امروز از استقلال ...

میدونی چیه ایشون باید خودش تشخیص بده دقیقا چرا شوهرش میگه نیا  و بهش بفهمونه نمیتونه تو این موارد تایین تکلیف کنه

دقیقامنی که بقیه میگن همسرم با حرف قانع میشه مدتها تلاش کردم و روی حرفم ایستادم تا امروز که دارم این ...

اپرا جان نمیدونم یعنی نمیشه کامل توضیح بدم اینجا ولی به طور خلاصه بعد از چندین بار جلسه زوج درمانی فهمیدم شوهرم خودشیفتست و من عملا هیچ کاری برای تغییرش نمیتونم بکنم 

اما چون بچه داشتم و متاسفانه هر بار دیگران واسطه آشتیمون شدن و همینطور خود همسرم ک مداااااام میگه عاشقمه و طلاقم نمیده موندم کلافه توی این رابطه با خونوادم قطع رابطه کرده‌ چون معتقده قهر من به خاطر اینه ک اونا پشتمن 

کلا میخوام بگم این ادم بیییینهایت غیر منطقیه