2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43131 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منظورم رفتار الان به بعدمه چون از دیروز باهاش تو قهر بودم ک گفت میرم ولی الان ک اومده و باز باید ...

بشین صحبت کن 

خطوط قرمزت رو درست توضیح بده

بگو انگار متوجه نشدی جدی گفته بودم

و بگو الان من اگر این کار رو کرده بودم چه میکردی بگو همون کار رو بکنم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اونا ک خبر ندارن اصلا به نظرت جلو خونوادش مطرح کنم یا نه؟اصلا میدونم فایده ای هم نداره و تهش خونوادش ...

نه یه تیم میشن علیه تو 

خودت حسابشو برس در اتاق رو قفل کن الان اومد حتی نتونه بیاد پیشت بخوابه 

بعدشم بهش بگو یه مهمونی مختلت که برم بی حساب میشیم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره بابا اومد خونه اونجا بود میگم بهم زنگ زد ازونجا ک عزیزم زود میام و بد به دلت نیارم ….کلا چرت و پ ...

ببخشید دور از جون مگه شما مشکلی داری که دوستاش شما رو نبینن؟؟؟

یعنی هیچوقت با دوستان بیرون نمیرید یا خونه هم نمیرید؟؟؟

پای بزرگترا بیاد وسط دیگه نمیشه جمع کرداگه قصدشون جدا شدن نیست بهتره خودشون مسئله رو حل کنن

نترس هیچ پدر مادری راضی به طلاق نمیشه اونم سر همچین چیزی اگر الان استارتر زهرچشم‌نگیره بعد از این همین اش و همین کاستس باید چشماشو ببنده ابروشو ببره تا خودشو جنع کنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

بهش بگو ازین ببعد بدون توجه ب حرفت جایی رفتم خفه خون میگیری

دقیقا جز اون دسته ادمای بددل و عوضیه ک اگه من نیم ساعت دیرتر از جایی بیام دعوا راه میندازه بعد برای مهمونی مختلفی ک رفته به من میگه تو بهم اعتماد کن مگه من چیکاره دخترا دارم 😳😳😳

الانم اومد بهش گفتم تو دیگه حق نداری بپرسی کجام و چیکار میکنم

به نظرت به بزرگ‌تری کسی بگم این کارشو؟یا خودم سک‌محلش کنم و تا مدتها قهر کنم ک پاره شه؟😭

بگو به یکی

ب یکی که حساب ببره ازش دعوا درست کن

اگه بخوایی ساکت‌بمونی به کارش ادامه میده

به هیچ‌وجه ساکت‌نمون

به‌یکی‌بگو بعدشم‌محلش نده یه مدت

نترس هیچ پدر مادری راضی به طلاق نمیشه اونم سر همچین چیزی اگر الان استارتر زهرچشم‌نگیره بعد از این هم ...

من نمیترسم

فقط میدونم وقتی والدین بفهمن دامنه مشکل بزرگتر میشه و همسرشون هم متوجه میشن حتی اگر والدین متوجه خطاشون بشن بازم زندگی شون سرجاشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بشین صحبت کن خطوط قرمزت رو درست توضیح بدهبگو انگار متوجه نشدی جدی گفته بودمو بگو الان من اگر این کار ...

این برای مردهای باشعور جواب میده نه این عاقا 

الان رفته دیگه مهمونی و خرش از پل گذشته فوقش بازم زبون می‌ریزه که وای عاره پشیمونم دیگه تکرار نمیشه اسی رو خام میکنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان مزه ی مهمونی رفته زیر زبونش اگه یه دعوای حسابی نندازی دیگه همیشه باید بشینی آقا بره پارتی

افرین حرف منم همینه خانواده ی اونم نه خانواده ی خودت بنداز جلو بابایی داداشی عمویی دایی کسی بره مستقیم با پدرشوهرت حرف بزنه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️