2777
2789
عنوان

برخلاف اینکه به شوهرم گفتم نره مهمونی مختلط بدون توجه به حرفم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43129 بازدید | 388 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا بفهمه شماره جدید سیو شده

بره توی واتساپش از اونجایی که میری تموم مخاطبا با عکسا میان 

از اونجا دونه دونه چک کنه اگه از خانومی شماره گرفته باشه احتمالا عکس خودشو گزاشته پروفایلش 

این برای مردهای باشعور جواب میده نه این عاقا الان رفته دیگه مهمونی و خرش از پل گذشته فوقش بازم زبون ...

این دیگه استارتره که تصمیم میگیره خام بشه یا نه

من باشم تکانشی و از روی عصبانیت تصمیم نمیگیرم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من نمیترسمفقط میدونم وقتی والدین بفهمن دامنه مشکل بزرگتر میشه و همسرشون هم متوجه میشن حتی اگر والدین ...

خانواده ی همسرش که خانواده ی خودش باید بره جلو یعنی انقدر خانوادش بی عرضه ان نمیتونن از یه الف بچه زهرچشم بگیرن؟؟؟؟؟؟

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

خانواده ی همسرش که خانواده ی خودش باید بره جلو یعنی انقدر خانوادش بی عرضه ان نمیتونن از یه الف بچه ز ...

جسارته شما چند سالتونه

خانواده خودشون متوجه بشن دیگه احترامی برای همسر ایشون و زندگی ایشون قائل نخواهند بود

اتفاقا سر گفتن مسایل زندگی با خانواده خودمون باید حساس باشیم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

به نظرم اصلا درست نیست به خانواده ها بکشونی

تو اول باید دلیل بخوای توضیح بخوای وقتی قانع نشدی اونموقع باید یه سری چهارچوب هارو یادش بندازی و بعدش هم تحدید کنی بفهمه کجای زندگی قرار گرفته

فکر کردی قهر کنه چی میشه؟؟؟با خودش میگه نهایتا به هفته قهر می‌کنه و بازم روز از نو ...

خب باید محکم باشه تا جایی که به غلط کردن بیفته محلش نده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اره بابا اومد خونه اونجا بود میگم بهم زنگ زد ازونجا ک عزیزم زود میام و بد به دلت نیارم ….کلا چرت و پ ...

به نظرم البته میل خودته ها ولی 

اول خیلی عاقلانه و مصمم بهش بگو من بهت گفتم نرو چرا رفتی ؟

یعنی از همون اول داد بیداد قهر شروع نکن 

بعدا سعی کن از عصبانیت کاری نکنی بعدا پشیمون بشی 

یه چیز دیگه لطفا لطفا لطفا نزار خوانواده شوهرت قضاوت کنن دخالت کنن  خودتون حل کنید 

لطفا اسی نزار پای خوانواده همسرت به دخالت تو زندگیت باز بشه اگه تو این اجازه بدی الان قضاوت کنن بدون که اجازه دادای تو همه دعواهاتون دخالت کنن

خب باید محکم باشه تا جایی که به غلط کردن بیفته محلش نده

به نظر من توبه گرگ مرگه 

مشکل استارتر از ریشه هست عزیزم 

اینکه همسرش کلا بددله و با اینکه می‌توانسته با استارتر بره ترجیح داده تنها بره چون 

۱ به قول معروف زنشو کسی نبینه 

۲ خودش اونجا راحت باشه و هر غلطی دوست داشت بکنه

جسارته شما چند سالتونهخانواده خودشون متوجه بشن دیگه احترامی برای همسر ایشون و زندگی ایشون قائل نخواه ...

الاان روابط و دید خانوادش نصبت به همسرش مهمه یا عادی شدن این فاجعه برای همسرش؟؟؟؟

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

این دیگه استارتره که تصمیم میگیره خام بشه یا نهمن باشم تکانشی و از روی عصبانیت تصمیم نمیگیرم

اخه شما میگی حرف بزنه اسی قبل رفتنش حرف زده و گفته اگه بری روی دیگه منو میبنی و اونم اهمیت نداده و رفته الان ریلکس بشینه بازم همون حرفا رو بزنه که شوهره شنید و اهمیت نداد و رفت

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اصلا چرا تو رو نبره

چون فرمودند دوست و رفیقامون هستن اگه اییای باید با مانتو و شال بشینی گفتم مشکلی نیست(الکی ببینم چی میگه) باز گفت نه اصلن جلو چنتا مجرد تو رو ببرم واسه چی تو اون همه ادم😡