2777
2789
عنوان

هر روز ده بار از پسرم کتک میخورم

3002 بازدید | 118 پست

۵ سالشه میگیرم بغلم باهاش بازی کنم با کله میکوبه تو صورتم گاز میگیره و... 

اگ کار اشتباهی انجام بدم مثلا اسباب بازیش رو پرت کنم میاد میزنه 

هر چیزی بخواد سری اول نشنوم دوباره ازش بپرسم جیغ بنفش میکشه 

مثلا از دشویی میاد ناراحته به هر دلیلی موقع پوشوندن شلوارش بی هوا میکوبه تو سر و صورتم 

بهش بگم لباساتو خودت بپوش با همون لباسا میکوبه تو صورتم 

من خیلی سعی میکنم صبوری کنم بعضی وقتا از شدت عصبانیت برای اینک نزنمش میگیرم محکم بوسش میکنم تا یادم بره ولی خب منم ادمم کم میارم بعضی وقتا یکی دوتا میزنمش ولی محکم نه دلم نمیاد

فکر کن دائم در حال کتک خوردن باشی دائم تو خونه صدای گریه و لجبازی جیغ باشه 

جالب اینک هیچ کدوم از این کاراش رو با باباش انجام نمیده باباش عصبیه میترسه ازش ولی من بدبخت پدرمو در آورده کسی هست بچش اینجوری باشه؟ بعد چند سالگی بهتر میشن؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

انقدر کتک خوردم تا دستشو میاره بالا جا خالی میدم 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همش بخاطر عصبی بودن باباشه بچه ات عصبی شده

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

موقع زدن سفت دستاش رو بگیر با غضب ب چشماش نگاه کن و بگو این کار زشت و حق تکرار نداره

چرا فرار میکنی!!!!؟؟؟؟؟؟ 

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻